Disney Plus wordt volgend jaar goedkoper, maar er schuilt een addertje onder het gras

Disney Plus wordt volgend jaar goedkoper, maar er schuilt een addertje onder het gras

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Disney heeft een nieuw en goedkoper abonnement aangekondigd. Dit abonnement komt later dit jaar beschikbaar in de Verenigde Staten en zal vanaf 2023 ook naar andere landen komen. Het nieuwe abonnement komt wel met advertenties.

Disney Plus wordt goedkoper

Disney Plus is in Nederland beschikbaar voor € 8,99 euro per maand. Als je een jaarabonnement afsluit, dan ben je nog goedkoper uit. Je betaalt dan namelijk 89,90 euro per jaar. Vanaf volgend jaar komt er nog een optie bij, een goedkoper abonnement met advertenties. Dit abonnement zal als eerste in de VS beschikbaar komen en in 2023 ook in andere landen. Nederland en België waarschijnlijk ook.

De populaire streamingdienst hoopt op deze manier meer abonnees te trekken. Dat is geen overbodige luxe, aangezien de groei de afgelopen maanden wat afvlakte. Daarnaast zijn de advertenties uiteraard ook een interessante inkomstenbron voor de streamingdienst. Volgens Disney staan adverteerders sinds de lancering van Disney Plus te trappelen om er te mogen adverteren met hun waren.

Hoeveel goedkoper het nieuwe abonnement met advertenties gaat worden is niet bekend. Meer details, waaronder de lanceringsdatum en prijzen, worden op een later tijdstip bekendgemaakt. De Amerikaanse streamingdienst Hulu, onderdeel van Disney, biedt ook een abonnement met advertenties aan. Daarvoor betalen Amerikanen 6,99 dollar per maand. De reclamevrije variant met extra mogelijkheden kost 12,99 dollar per maand.

Wat vinden jullie van zo'n goedkoper abonnement? Klinkt het interessant? Laat je mening achter in de reacties hieronder.

Nieuw op Disney Plus

Ben je benieuwd wat er allemaal te zien is op Disney Plus? Check dan het nieuwste aanbod in films en series op onze zustersite Nieuw deze Week via de link hieronder.

Disney+

Disney+

Disney+ is een streamingdienst van Disney waar je titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star kan streamen.Films en series op Disney Plu ..

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Disney+? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk