Bol.com en Kobo kondigen streamingdienst voor luisterboeken aan

Bol.com en Kobo kondigen streamingdienst voor luisterboeken aan

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Kobo Plus Luisteren

Kobo is een Canadees bedrijf dat bekend staat om zijn e-readers en e-books en in Nederland heeft het al enkele jaren een abonnement in samenwerking met Bol.com dat gebruikers toegang geeft tot een bibliotheek van ebooks. Nu komen de twee bedrijven met een tweede formule die toegang geeft tot meer dan 20 000 audioboeken.

De twee partijen melden het nieuws op de website van Bol.com. Het nieuwe Kobo Plus Luisteren-abonnement kost 8,99 euro per maand, maar vanaf september zal die prijs verhoogd worden tot 9,99 euro per maand. Op die manier zal het evenveel kosten als het bestaande Kobo Plus Lezen-abonnement voor e-books. De luisterboeken zijn exclusief beschikbaar via de Bol.com Kobo-app.

Combinatieformule

Daarnaast is er ook een Kobo Plus Lezen & Luisteren combinatieformule die je zowel toegang geeft tot de e-books als luisterboeken, en je betaalt daarvoor 12,99 euro. Je kan de dienst ook 30 dagen lang gratis uitproberen en dan krijg je naast het assortiment van luisterboeken ook toegang tot de meer dan 300 000 e-books. De nieuwe diensten zijn ook maandelijks opzegbaar.

De meerderheid van de luisterboeken van Kobo zijn in het Engels, maar er zijn ook 2300 Nederlandstalige boeken beschikbaar samen met een kleine hoeveelheid audiobestanden in het Frans of Duits. Lees jij wel weleens een ebook en heb je ooit luisterboeken geprobeerd? Welke dienst gebruik jij, en gebruik je een e-reader of lees je met je telefoon of tablet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

De speciale Bol.com Kobo-app kan worden gebruikt om digitale boeken te lezen op tablets en smartphones. In de app kun je nieuwe e-books ontdekken en deze o ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Entertainment

Dit vind je misschien ook leuk