Naar content
Trending apps
 • Google Meet

 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • OPPO Find X2 Pro

 • Nokia 8.3

 • Samsung Galaxy A51

 • Poco F2 Pro

 • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Vragen aan Androidworld

Androidworld weet raad: vragen over bonusvoordeel, robijnen en nieuwslezers

· 31 december 2018

Dé grootste Nederlandse site over Android, dat is Androidworld. Als grootste site krijg je dan ook veel e-mailberichten zoals tips over games en apps, toestellen waarop een update binnenkomt, maar ook vragen over problemen met toestellen (waar je overigens voor terecht kunt op ons forum). Daarnaast komen er ook vragen en opmerkingen bij ons binnen waarbij de wenkbrauwen nogal eens gefronst worden of die op de lachspieren werken. Een aantal daarvan willen we jullie niet onthouden.

Opzeggen

Als er een top 2000 zou zijn van onderwerpen waar wij de meeste e-mailberichten over ontvangen dan staat updates natuurlijk op de eerste plaats, maar abonnementen zou ook zeer hoog eindigen. Elke week komt er wel weer een e-mail voorbij van iemand die het abonnement van een bepaalde dienst wil opzeggen. Een andere energieleverancier is goedkoper of bij RTL XL Premium kun je niet meer vooruit kijken en je wilt geen Videoland. Dus je stuurt een e-mail naar het bedrijf dat de opzeggingen regelt: Androidworld.

Taalcursus

Naast het opzeggen van abonnementen ligt het ook voor de hand dat als je een andere taal wilt leren, je hiervoor bij Androidworld terecht kunt. Ja ik weet het, er sluipen wel eens spellingfoutjes in onze artikelen waar jullie ons gelukkig op wijzen (graag via de link onderaan het artikel zodat het direct bij de juiste persoon terecht komt) maar op het gebied van taalcursussen is Androidworld toch wel lijdend. Of is het leidend?

Punt

Over het gebruik van leestekens is er soms wel eens discussie. Wanneer gebruik je bijvoorbeeld enkele aanhalingsteken en wanneer dubbele? Sommige mensen gebruiken geen leestekens waardoor een tekst lastig te lezen is. Anderen nemen dan het zekere voor het onzekere en zetten dan liever een punt achter elk woord wat ook handig is om jouw punt duidelijk te maken.

Punten

Over punten gesproken: Misschien sparen jullie ze ook wel. Je krijgt ze bij de supermarkt en als je er genoeg gespaard hebt kun je deze inwisselen voor bijvoorbeeld een servies of restaurantbon. Wat als het systeem dat de punten bijhoudt niet meer werkt en je via de website jouw saldo niet meer kunt opvragen? Dan stuur je natuurlijk een boze e-mail naar Androidworld.

Nieuwslezer

Op Androidworld lees je het laatste nieuws over Android, dat is wel bekend. Voor het overige nieuws ga je naar andere websites en wellicht ga je juist naar een bepaalde website voor de nieuwslezer. Echter wil je natuurlijk wel dat een onbevooroordeelde persoon je het nieuws vertelt en dat is nu net waar het volgens de persoon die dit bericht naar ons heeft gestuurd aan ontbreekt.

Excuses voor de bonus, kerstgroet

Je gaat naar de winkel en koopt een blik tomatensoep. Bij thuiskomst controleer je de kassabon en zie je tot je grote schrik dat je een bonusvoordeel van € 0,55 hebt gekregen en dat terwijl je nog wel de bonuskaart die je van je zusje hebt gekregen thuis had laten liggen. Een excuus is dan wel op zijn plaats. 

Robijnen en rotzooi

Robijnen. Als je ze hebt gekocht dan wil je ze wel ontvangen. Rotzooi daarentegen liever niet. Opslag waarvoor je je hebt aangemeld wil je natuurlijk wel gebruik van kunnen maken. Dus als je iets niet krijgt, of juist wel maar je wilt het niet, dan neem je daarover contact met… Androidworld.

Kopen maar niks ontvangen

Nee, Androidworld verkoopt geen smartphones dus daarvoor kun je bij ons geen bestellingen doorgeven. Je kunt overigens wel t-shirts, sweaters en popsockets met ons prachtige logo aanschaffen. En nee, Androidworld verkoopt geen smartphones voor € 1 in ruil voor jouw creditcardgegevens.

Inloggegevens, apps verwijderen en terugzetten

Iets wat ook hoog scoort in de top 2000 zijn inloggegevens. Men kan niet inloggen en krijgt een foutmelding of is het wachtwoord en/of de gebruikersnaam vergeten. Betreft het hier het inloggen op de Androidworld-website, dan kunnen daar wel mee helpen. Echter gaat het meestal over het inloggen op andere websites en apps, die gegevens hebben wij niet en kunnen wij dus ook niet controleren of de juiste gegevens zijn ingevuld. Tevens kan Androidworld geen apps verwijderen of terugplaatsen.

Contact

Dit waren enkele voorbeelden van de vele mailtjes die bij ons binnenkomen. Zoals je ziet denkt men dat Androidworld voor heel wat zaken verantwoordelijk is en wij proberen daarbij zo goed mogelijk te helpen, maar sommige vragen kun je beter stellen aan het betreffende bedrijf. Wij hebben overigens een forum waarop je terecht kunt met vragen over of problemen met Androidtoestellen, -apps en -games.

Heb je een tip, komt er een update binnen op jouw smartphone? Dan horen wij dit graag via tips@androidworld.nl. En voor alle andere zaken kun je ook in 2019 met ons contact opnemen via de contactpagina en natuurlijk via de bekende social media zoals Twitter, Facebook en Instagram.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (7)
Bezig met laden van reacties...