Themaweek: een duik in de wereld van cryptocurrency

Themaweek: een duik in de wereld van cryptocurrency

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vanaf vandaag staat Androidworld een week lang in het teken van cryptocurrency. We roepen deze week dan ook uit tot cryptoweek waarin we jullie graag wegwijs willen maken in de wereld van crypto.

Cryptomunten, blockchain, hardware-wallets, NFT's, crypto-games

Misschien heb je wel eens gehoord van deze termen, misschien weet je er een beetje van of misschien ben je wel een pro in de wereld van cryptocurrency. We hebben voor alle drie de doelgroepen deze week ontzettend veel interessante artikelen in petto. Zo bespreken we onder andere handige apps, maar we hebben het ook over de gevaren van de digitale munteenheid. We gaan nu nog niet alles verklappen. Houd Androidworld vanaf vandaag dus nog scherper in de gaten! Hieronder vind je straks alle themaweek-artikelen die op Androidworld zijn gepubliceerd. Zo heb je een mooi overzicht bij de hand om later nog eens te bekijken.

Cryptoweek: nieuws

Cryptoweek: achtergrond

Cryptoweek: beste apps en games

Heb je tips of ideeën voor de cryptoweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Dit weekthema wordt gesponsord door BLOX. BLOX heeft geen invloed op de inhoud van de artikelen die de redactie van Androidworld publiceert.

Themaweek: een duik in de wereld van cryptocurrency

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk