AW Poll: lezers vooral onder indruk van de smartphones tijdens Samsung Galaxy Unpacked

AW Poll: lezers vooral onder indruk van de smartphones tijdens Samsung Galaxy Unpacked

Het is je vast niet ontgaan: deze week zijn de nieuwe Samsung-smartphones en -tablets aangekondigd. Het Koreaanse bedrijf maakte eindelijk bekend wat er nou waar was van alle geruchten rondom Galaxy S22 en de Galaxy Tab S8. Vooral de telefoons vielen in de smaak, zo blijkt uit onze poll.

Samsung Galaxy S22

Op de vraag wat jullie nou het interessantste nieuws vonden dat Samsung aankondigde, gaven we jullie vier opties: de Samsung Galaxy S22-smartphones, de Galaxy Tab S8-tablets, Samsungs nieuwe updatebeleid of geen van allen. Wat blijkt? AW-lezers vonden vooral de aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy S22-smartphones interessant. Maar liefst 40 procent heeft hiervoor gekozen. De tablets zijn met 12 procent het minst populair.

Daarnaast is er in de hele wereld steeds meer druk op smartphoneleveranciers waar het gaat om het updatebeleid. Het is immers soms maar gissen hoe lang je smartphone (die toch honderden euro’s kost) nog wordt ondersteund en dus veilig en fris blijft. Het nieuwe updatebeleid is voor 25 procent van de lezers het meest interessante onderdeel van Galaxy Unpacked. Er zijn ook veel mensen die eigenlijk helemaal niets boeiend vonden aan de presentatie: 23 procent was not impressed.

AW Poll: lezers vooral onder indruk van de smartphones tijdens Samsung Galaxy Unpacked

Fan Edition

Lasthuis behoort duidelijk tot de groep die voor de smartphones koos. Lasthuis: “De s22 lijkt me een lekker handzaam toestel alleen de batterij zet ik mijn vraagtekens bij.” JustinV miste duidelijk een antwoordmogelijkheid, namelijk die van “Ik vond ALLES interessant”: “Ik heb de tab ultra, S22 en de watch 4 besteld. Met alle cashback acties maar € 1600 betaald. Nu krijg ik er ook nog de keyboard hoes van €350,- en de earbuds pro erbij. Alles los had me 2600 euro gekost dus ben er blij mee. Nu nog even wachten tot de 25e.”

Dat is een flinke smak geld, JustinV, maar dan kun je wel weer heel wat jaren vooruit. Bergje denkt daar niet hetzelfde over: die had liever dat er wat spannendere aankondigingen waren: “Eerlijk gezegd zie ik maar weinig veranderingen en blijven de prijzen hoog. Ben uiterst tevreden met mn S21 FE.” Maar ja, toch een Fan Edition in huis dus Samsung doet wel iets goed!

Tot volgende week, wanneer we je het vuur aan de schenen leggen in weer een nieuwe poll.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties