AW Poll: ben jij eerder geneigd om een Pixel te kopen nu ze officieel in Nederland te koop zijn?

AW Poll: ben jij eerder geneigd om een Pixel te kopen nu ze officieel in Nederland te koop zijn?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Pixel 7-serie is sinds 6 oktober 2022 officieel in Nederland verkrijgbaar. Het gaat om de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro en ook de Pixel 6a is nu officieel in Nederland verkrijgbaar. Wij zijn benieuwd of jullie nu meer geneigd zijn om een Pixel-telefoon aan te schaffen nu ze officieel in Nederland worden verkocht.

Google Pixel in Nederland

De Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro zijn de nieuwe high-end-toestellen van Google. De telefoons borduren qua design en specificaties voort op hun voorgangers, al komen de toestellen natuurlijk ook met een aantal verbeteringen. Zo krijgen de toestellen een nieuwe Google 2 Gen Tensor-chip, drie Android-upgrades en vijf jaar lang software-updates.

Gerelateerde artikelen

De Google Pixel 6a is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Deze voordeligere variant van de Pixel 6 is net als de Pixel 7-serie, eindelijk ook officieel in Nederland verkrijgbaar. De Pixel 7 en Pixel 7 Pro kregen een adviesprijs vanaf 649 euro en 899 euro en de Pixel 6a kost 459 euro.

AW Poll

Wij zijn benieuwd of jullie nu meer geneigd zijn om een Pixel-telefoon aan te schaffen nu ze officieel in Nederland worden verkocht. Laat het hieronder weten in de poll en geef in de reacties aan waarom dit zo is. We zijn benieuwd! Oh, en wist je dat je met onze AW Adventskalender nu ook een Pixel 6a kunt winnen? Doe mee en maak ook kans op een spiksplinternieuw Pixel 6a.

Ben jij nu eerder geneigd om een Pixel te kopen nu ze officieel in Nederland te koop zijn?

Google Pixel 7 kopen
Google Pixel 7 kopen
Google Pixel 7 kopen

Google Pixel 7 kopen

De Google Pixel 7 en 7 Pro leggen net als hun voorgangers de focus op een uitstekende Android-ervaring met een snelle Tensor-chip, mooi scherm en scherpe camera’s met slimme AI-features.

Vanaf 649 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk