Even voorstellen: Laura aangenaam!

Even voorstellen: Laura aangenaam!

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Hai, ik ben Laura, de redacteur die jullie vanaf nu in het weekend voorziet van het laatste Android-nieuws en - achtergronden. Daarnaast bekijk ik met veel plezier de uitkomsten van de polls en review ik af en toe een app. En dan te bedenken dat het op m’n elfde allemaal begon met een lichtblauwe Pocketline Swing.

Hoezo onderweg bellen? 

Toen vonden mijn klasgenoten het heel erg tof dat ik ‘al’ een mobiele telefoon had, maar zelf heb ik hem het eerste jaar eigenlijk amper gebruikt. Ik zag het voordeel er niet zo van in. Ik was - en ben nog steeds - niet zo'n beller. Totdat ik op ponykamp van iemand leerde dat je ermee kon sms’en. Iets met een hek en een dam.

Iemand die dol is op letters (en vrij slecht is met cijfers) is natuurlijk dolblij met iets als sms. Later werd dit natuurlijk WhatsApp en nog steeds is dat mijn favoriete manier van communiceren. Ik heb na die Pocketline Jazz nog een tijdje rondgelopen met een Nokia 8210 (met Bacardi-hoesje), een Samsung E530 (met Otazu-sieraad), een Sony Ericsson T610 (die na twee weken werd gestolen tijdens mijn vakantie op Rhodos), een LG Chocolate en een LG Secret. Waarom zijn telefoonmakers ooit gestopt met telefoons memorabele namen te geven?

Gebroken

Daarna volgde volgens mij de Samsung Galaxy Note en toen begon ik steeds meer over smartphones te schrijven. Al gauw gebruikte ik één van mijn favoriete telefoons allertijden, de Huawei P30 Pro om vervolgens over te stappen naar OnePlus. Inmiddels is mijn OnePlus 8 Pro echter lichtelijk aan het sterven: er zit al bijna een jaar een gigantische breuk in het scherm die er sinds een maand ook voor zorgt dat mijn scherm soms begint te flikkeren.

De helft van het scherm geeft de kleuren ook niet meer weer zoals hij zou moeten. Ik draag dus al een maand mijn nieuwe smartphone bij me, de OnePlus 9 Pro, mocht die 8 Pro het toch ineens begeven. Dat wordt nog een uitdaging met die CoronaCheck-app…

Wie schrijft, die...

Naast mijn werk bij Androidworld schrijf ik bij meerdere toffe sites, veelal over technologie in de breedste zin van het woord en games, ook in de breedste zin van het woord. Daarnaast heb ik een grote interesse in alles wat met de ruimte of überhaupt met populaire wetenschap te maken heeft. Daarnaast prop ik mijn sociale leven vol met feestjes, concerten en reizen. Typisch dingen waarbij een smartphone ook heel goed van pas komt.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk