AW Weggeefwoensdag, win de Trust Primo Eco 20.000 mAh Powerbank

AW Weggeefwoensdag, win de Trust Primo Eco 20.000 mAh Powerbank

Een powerbank is een apparaat dat je moet hebben, want alle apparaten die je bijvoorbeeld op vakantie met je meesjouwt moeten toch opgeladen worden. Trust heeft zijn nieuwe Promo Eco Powerbank aangekondigd, deze powerbank is 20.000 mAh groot en heeft een milieuvriendelijk ontwerp. Klinkt interessant? Je maakt nu kans om er eentje te winnen!

Let op! Meedoen met deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en zullen spoedig hun powerbanks ontvangen.

Trust Primo Eco Powerbank

Er zijn ontelbare situaties te verzinnen waarin je de Trust Primo Eco Powerbank kunt gebruiken. Ga je op vakantie? Dan wil je tijdens de autorit ook op de achterbank kunnen laden. Ga je naar een festival? Dan zijn stopcontacten zeldzaam. Daarnaast maakt een powerbank je onafhankelijk van een vaste plek. Je kunt namelijk laden waar, wanneer en hoe lang je zelf wil.

AW Weggeefwoensdag, win de Trust Primo Eco 20.000 mAh Powerbank

De Trust Primo Eco Powerbank heeft een inhoud van 20.000 mAh en dat is genoeg om acht keer de telefoon op te laden (afhankelijk van je telefoon en de situatie). Dat betekent dat je met een volle powerbank je dagenlang geen zorgen hoeft te maken of je wel een werkende telefoon hebt. Natuurlijk kun je met deze powerbank ook andere apparaten opladen zoals tablets, laptops (met USB-C) of je Nintendo Switch. Omdat de Trust Primo Eco Powerbank altijd automatisch het maximale vermogen voor je apparaten levert, weet je zeker dat je op de snelst mogelijke manier weer over een volle smartphone of tablet kunt beschikken.

AW Weggeefwoensdag, win de Trust Primo Eco 20.000 mAh Powerbank

Omdat deze powerbank van Trust over twee USB-A-poorten en een USB-C-poort beschikt, kun je tot drie apparaten tegelijk opladen. Op de lader zelf zit een LED en die laat weten hoeveel 'juice' je nog hebt en natuurlijk wanneer het tijd is om de powerbank zelf op te laden. Om het milieu te sparen heeft Trust deze Powerbank duurzamer gemaakt door gerecyclede materialen te gebruiken voor de behuizing en dergelijke.

Win de Trust Primo Eco Powerbank (we geven er twee weg)

We mogen van Trust twee Primo Eco Powerbanks weggeven en zoals je van ons gewend bent is winnen helemaal niet moeilijk. Vul het onderstaande formulier in en laat je e-mailadres achter. Kun je het formulier niet zien klik dan hier.