AW Poll: zou jij een virtual realitybril van Android willen zien?

AW Poll: zou jij een virtual realitybril van Android willen zien?

Laura Jenny

door Laura Jenny

Apple kondigde deze week tijdens zijn ontwikkelaarsconferentie WWDC aan dat het komt met een ultraluxe mixed reality-bril: het is virtual reality, maar augmented reality behoort ook tot de mogelijkheden. Er bestaan natuurlijk al andere VR-brillen op de markt, maar er is niet echt een Android-variant. Zou jij dat wel willen zien?

Apple Vision Pro

De VR-bril van Apple heeft allemaal toffe gimmicks, naast de besturing via ogen, handen en spraak. Zo zijn er vijf sensoren aanwezig en 12 camera’s, waaronder camera’s die je ogen in de gaten houden voor die besturing. Maar naast de mooie 4K-schermen in de bril (één per oog), zit er ook een scherm aan de buitenkant van de bril, waarmee je ogen kunnen worden geprojecteerd om het voor anderen wat prettiger te maken naar je te kijken.

De skibril-achtige VR-bril van Apple heeft meteen al 100 Apple Arcade-games tot zijn beschikking, wanneer hij verschijnt begint 2024. Ook heb je direct vanaf dag één al de mogelijkheid om Disney+ te kijken op je bril. Maar voor al dat moois moet je wel diep in de buidel tasten: de Apple Vision Pro kost 3499,99 dollar.

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Google heeft geen VR-bril, maar stel je voor dat die Android-bril er toch zou komen. Zou je dat dan kunnen waarderen? Misschien zijn Samsung en Google er nog steeds mee bezig.. Laat je reactie achter in onze poll hieronder.

AW Poll: zou jij een virtual realitybril van Android willen zien?

Zondag zijn we bij je terug met de antwoorden: dan weten we of onze lezers graag een VR-bril op Android willen zien en waarom dan.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk