AW Poll: wat voor een ringtone gebruik jij?

AW Poll: wat voor een ringtone gebruik jij?

Laura Jenny

door Laura Jenny

In ons artikel over de beste ringtone-apps gingen sommige mensen even los over hun beltonen. Ook op de redactie heeft iedereen zo zijn favo ringtone. Saturday Night van Whigfield is een geweldige beltoon omdat hij zo droog begint, maar andere mensen zweren weer bij een hit als Get to the Choppa van Austrian Death Machine met gevaar voor opgeblazen speakers. Als ze al een beltoon aan hebben: sommige mensen gaan voor stilte, of laten zich liever opschrikken door trillingen op tafel. Hoe zit dat bij jou? Dat is wat we in deze AW Poll van je willen weten.

Ringtone

Het woord ringtone of beltoon, dat gebruiken we eigenlijk niet zoveel meer. In ieder geval associëren we het vooral met de tijd dat je nog beltonen kon kopen via een sms-dienst, zoals die van de Crazy Frog, waarbij je dan een nummer moet sms’en dat je op televisie zag om vervolgens de meest verschrikkelijke ringtones te kunnen krijgen. Of je kent dat wel, dat je iemands beltoon hoort vanaf een wat ouder toestel en je toch een soort trip down memory lane krijgt.

Tegenwoordig kun je alle beltonen kiezen die je maar wil, want veel telefoons laten je volledige muzieknummers gebruiken. Wel gevaarlijk soms, want dan denk je dat iemand anders telefoon gaat, maar dan blijk je zelf heel recent nog je ringtone te hebben veranderd. Al is het de vraag of je überhaupt iets hoort. Er zijn genoeg mensen die van de generatie tril of stil zijn. Hoe zit dat bij jou? We willen het graag van je weten in deze nieuwe AW Poll:

Wat voor een ringtone gebruik jij?

Alvast dank voor het meedoen: zondag lees je hier natuurlijk de uitkomst, maar voel je vrij om nog wat goede ringtone-aanraders te plaatsen in de reacties (of een motivatie over waarom jij je keuze hebt gemaakt natuurlijk). Tot zondag!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk