AW Poll: wat vinden jullie van de Nothing Phone (1)?

AW Poll: wat vinden jullie van de Nothing Phone (1)?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nothing heeft zijn allereerste smartphone gelanceerd, de Nothing Phone (1). Wij zijn benieuwd wat jullie van deze nieuwkomer vinden. Stem ook in de nieuwste AW Poll.

Nothing Phone (1)

De Nothing Phone (1) is een midranger met sterke specificaties voor een vanafprijs van 469 euro. Nothing geeft de telefoon een 6,55 inch Full HD+ AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid, de Snapdragon 778G Plus, minstens 8 GB RAM en 128 GB opslag en 33W draadloos laden. Bijzonder zijn de 900 witte LED's in de transparante achterkant die volgens Nothing niet alleen opvallend, maar ook nog eens erg functioneel zijn. Nieuwsgierig geworden? In de artikelen hieronder lees je alles over deze nieuwkomer.

Alles over de nieuwe Nothing Phone (1)

AW Poll

In onze AW Poll vragen we je daarom wat jouw mening is over de Nothing Phone (1). Is dit de nieuwkomer in de smartphonemarkt waar je op zat te wachten? Ga je er eentje aanschaffen? Of laat je de Nothing Phone (1) aan je voorbijgaan? Laat je stem achter in de poll en verduidelijk ook je mening in de reacties onderaan dit artikel.

Wat vind jij van de Nothing Phone (1)?

Dit kan je doen met de 900 leds op de Nothing Phone (1) 

Nothing Phone (1) Unboxing

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk