AW Poll: waarvoor gebruik jij je tablet voornamelijk?

AW Poll: waarvoor gebruik jij je tablet voornamelijk?

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

OnePlus heeft de tabletsmaak te pakken. Het heeft dit jaar voor het eerst een eigen tablet gelanceerd en nu komt er alweer een 'Go'-variant bij. Dat terwijl de verkoop van tablets een tijdje in het slop was geraakt: tot corona uitbarstte, welteverstaan. Inmiddels zijn tablets weer een heel gangbare gadget, geen wonder dus dat OnePlus er ook wel brood in ziet. Hoe zit het bij jou? Gebruik jij een tablet, en zo ja, waarvoor?

AW Poll

Vorig jaar vroegen we je ook wat jij zoal doet op je tablet en toen bleek dat films en series kijken wel het beste gaat op een tablet. We snappen het wel: als een huisgenoot de televisie bezet houdt, of als je gewoon lekker in je televisieloze volledig feng shui slaapkamer toch iets wil kijken, dan is de tablet snel gepakt. Kun je mooi ondertussen een beetje appen op je telefoon. Ook handig als je met zijn tweetjes in de trein iets wil kijken: op dat grotere scherm dan je smartphone zie je toch net even meer. Er waren vorig jaar ook veel mensen die de krant lezen op hun tablet. We zijn benieuwd of dat nog steeds zo is.

En jij?

Waarvoor gebruik jij de extra schermruimte van een tablet? Ben je ook zo'n fanatiek filmkijker en dan het liefst op een groter scherm dan dat van je smartphone? Of werk je er juist vooral op? Misschien ligt jouw tablet wel ergens in een la al een half jaar of langer updates te missen?

AW Poll: waarvoor gebruik jij je tablet voornamelijk?

Breng je stem uit in de poll en vertel ons meer over jouw gebruik van je tablet in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk