AW Poll: maak jij veel gebruik van je smartphone tijdens de vakantie?

AW Poll: maak jij veel gebruik van je smartphone tijdens de vakantie?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ontkennen kan niet meer, een groot deel van de mensheid is voor een groot deel afhankelijk van de smartphone. Ook tijdens de vakantie. Wij zijn benieuwd of jullie de telefoon tijdens de vakantie thuis laten liggen.

Gerelateerde artikelen

AW Poll over de smartphone en vakantie

Het checken van Twitter, TikTok of Instagram is voor velen een dagelijkse gewoonte. Of de reden sociale verplichting verveling, FOMO of de beloning is die we ervoor krijgen (of juist niet), de schermtijd wordt er aanzienlijk mee verlengd. Tijdens de vakantie zou men moeten afkicken van de telefoon. Of toch niet? Moet je tijdens je vakantie vooral de rust opzoeken of is de smartphone het meest veelzijdige en onmisbare voorwerp dat je dan juist bij je wilt hebben?

Informatie over je digitale gezondheid en smartphoneverslaving vind je in de artikelen hieronder:

Dat antwoord is aan jullie, Androidworld-lezers! Maak jij veel gebruik van je smartphone tijdens de vakantie? Zo ja, hoeveel ongeveer? Breng je stem uit in de poll en vertel ons meer over je smartphonegebruik tijdens de vakantie in de reacties.

Maak jij veel gebruik van je smartphone tijdens de vakantie?

Heb je tips of ideeën voor de vakantiethemaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties.

Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

AW Poll: maak jij veel gebruik van je smartphone tijdens de vakantie?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk