AW Poll: dit is de smartphone van het jaar 2022 volgens Androidworld-lezers

AW Poll: dit is de smartphone van het jaar 2022 volgens Androidworld-lezers

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

We schotelden jullie een hele reeks met telefoons voor om daaruit de smartphone van het jaar 2022 te kiezen. Ook dit jaar steekt er weer één telefoon met kop en schouders boven de rest uit. Dit is smartphone van het jaar 2022 volgens Androidworld-lezers!

Smartphone van het jaar 2022

We hebben als redactie van Androidworld de afgelopen dagen veel interessante jaaroverzichten gepubliceerd. Zo keken we naar de 3 beste smartwatches van 2022 en ook de de 3 beste smartphones in de categorie budget, midrange en high-end van 2022 passeerden de revue.

Hieronder vind je een overzicht van al onze toplijstjes van 2022

Ook op het gebied van apps hebben we een aantal leuke overzichten gemaakt:

AW Poll

Uiteraard sluiten we af met jullie, onze zeer gewaardeerde Androidworld-lezers! Wij waren benieuwd welke van ons overzicht met in 2022 aangekondigde smartphones jullie favoriet was? Jullie konden onder andere kiezen uit de Google Pixel 7 Pro en Samsung Galaxy Z Fold 4, maar ook de Pixel 6a en de Nothing Phone (1) kregen een plekje in de poll. En volgens jullie de smartphone van het jaar 2022: de Samsung Galaxy A53!

Op de tweede plek is de Google Pixel 7 Pro geëindigd, en de top 3 wordt afgesloten door de optie "een andere smartphone". Zo vermeldde Johan.V37 de Huawei Mate 50 Pro, een toestel dat voor hem met de meest indrukwekkende vernieuwingen kwam.

We zijn alvast benieuwd welke telefoons in 2023 in de top 3 verschijnen. Zou het weer een Samsung worden? Of misschien een Google Pixel of OPPO-telefoon? Geniet voor nu nog even van de feestdagen en volgende week zijn we bij je terug met een nieuwe poll. Tot dan!

  • Uitstekend scherm in deze prijsklasse
  • Prima accuduur en geluid
  • Tegenvallende prestaties
  • Geen 3,5 mm audiojack en oplader
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk