AW Poll: Samsung Galaxy S23 Ultra is grote favoriet bij lezers

AW Poll: Samsung Galaxy S23 Ultra is grote favoriet bij lezers

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Je kunt er bijna niet omheen: deze week werd Samsung Galaxy S23 aangekondigd. Er is een gewone, een Plus en een Ultra. We hebben ze al veelvuldig beschreven hier op Androidworld, maar we zijn benieuwd welke telefoon favoriet is. Of, misschien wel geen enkele? Uit onze poll blijkt dat de Ultra met 40 procent van de stemmen het meest populair is.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Het wil niet zeggen dat twee op de 5 lezers deze telefoon ook daadwerkelijk gaat kopen, maar het is in ieder geval een telefoon waar mensen duidelijk enthousiast over zijn. Is het zijn 200 megapixel-camera? Zijn uiterlijk zonder afgeronde hoekjes? De manier waarop je er de beste nachtfoto's mee kunt maken van alledrie de toestellen? Uit de reacties blijkt niet helemaal waarom deze telefoon zo populair is, maar er zijn wel fans: Francis.willem zegt: "Ik heb nu de S22 Ultra en deze gaat dus in de verkoop nu....😉" en rjmis enthousiast, maar heeft wel een vraag. "Heb nu de S21 ultra en zie er erg naar uit om hem in te ruilen voor de S23 ultra maar of ik die bijgeleverde pen ooit zal gebruiken...?"

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Op de tweede plek in de poll staat geen Samsung-telefoon: het is het antwoord 'geen enkele'. 30 procent, en dat is toch een flink deel, zegt naar geen enkele telefoon uit te kijken. In de reacties wordt duidelijk waarom. Vallinny van Stijn: "Geen, geen budget ervoor 😁" en Stvaarwerk: "De Ultra is weer de favoriet. Maar door het summiere verschil met mijn S22 Ultra mogen ze hem voor nu houden. Misschien in de zomer met stapelkorting..." Kortom, mensen zijn ofwel niet helemaal financieel krachtig om de telefoon te kunnen kopen (en geef ze met de huidige prijzen van alles in het leven eens ongelijk), naast dat de telefoons ook wel aan de dure kant zijn. Anderen vinden dat er onvoldoende vernieuwing is. Markun85: "Ik heb nog de Oppo Find X3 Pro en ik zie amper verbeteringen, sowieso niet wat de prijs zou rechtvaardigen."

AW Poll: Samsung Galaxy S23 Ultra is grote favoriet bij lezers

De andere twee Galaxy- toestellen kunnen rekenen op een beide 15 procent van de stemmen. Daar is het enthousiasme dus iets minder groot.

Hopelijk is het enthousiasme voor een nieuwe poll wél groot, want die is er volgende week weer. Tot dan!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk