AW Poll: ruim helft lezers heeft een HBO Max-abonnement

AW Poll: ruim helft lezers heeft een HBO Max-abonnement

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

HBO Max is in Nederland gearriveerd en als we kijken naar de aanbieding die de streamingdienst nu heeft, namelijk de rest van je leven 50 procent korting op de streamingdienst, dan verbaast het ons niets dat uit onze poll blijkt dat meer dan de helft van de respondenten een HBO Max-abonnement neemt. Of zou het vooral door de content komen?

AW Poll

In onze poll stelden we deze week de vraag of mensen al een abonnement hebben genomen, of dat nog gingen doen. De Amerikaanse streamingdienst biedt content van HBO, Cartoon Network en DC, naast eigen producties bekend als HBO Max Originals. HBO Max is streambaar op allerlei apparaten, zoals Android TV, Chromecast, Samsung TV en Android-smartphones. Ondanks dat er al veel streamingdiensten bestaan in ons land, blijken toch veel lezers er wel eentje bij te willen (en dus ook te nemen).

Gerelateerde artikelen

Uit de poll blijkt dat 52 procent van de lezers al een abonnement heeft afgesloten, terwijl 18 procent nog twijfelt. Ook is er 18 procent die zeker bij zijn huidige aanbieders blijft, terwijl 7 procent zegt helemaal geen streamingdienstabonnement te hebben. 5 procent geeft tot slot aan het nog niet te weten. Zo te zien zijn dus al veel mensen zijn begonnen met het opnieuw kijken van de Harry Potter-films, het genieten van het bijzondere verhaal van The White Lotus of toch te gaan voor de Friends-reünie; het zijn allemaal dingen die je op HBO Max kunt vinden.

AW Poll: ruim helft lezers heeft een HBO Max-abonnement

HBO Max-abonnement

Annunaki100 heeft HBO Max genomen, maar ziet nog wel waar het beter kan: “Alles werkt nog niet optimaal maar komt goed heb je altijd in het begin. En de ondertiteling is alleen in het Nederlands of staat er nog in het Engels op maar dat zal nog wel aangepast worden.” Bij Yvvvv is de regel duidelijk: iets nieuws gekocht, iets ouds eruit: “Heb meteen vanochtend abonnement afgesloten van €3,99 ik gooi Videoland eruit , dan hou ik Disney+, Netflix en Prime Amazon voorlopig nog aan. De app werkt erg goed, ik kijk nu via Chromecast. Ondertiteling is dik in orde !”

  • Wil je een HBO Max-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  

Mike zit vooral te wachten op een zekere film over een capedragende kruisvaarder en telt alvast de winst uit: “Ook direct een abo.... Zeer scherpe prijs en direct 100x interessanter dan viaplay.“ Roymeer vindt het allemaal wat te gortig worden: “Nee, al met al vind ik het teveel worden. Ziggo movies&series, Amazon prime, Videoland en Netflix vind ik voorlopig wel genoeg. Misschien later als ik een van deze boven zat ben.”

Gerelateerde artikelen

Bedankt voor het meedoen aan weer een nieuwe AW Poll: tot volgende week!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk