AW Poll: Waar beluister jij je favoriete podcasts?

AW Poll: Waar beluister jij je favoriete podcasts?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Podcasts kunnen echt over alles gaan. Van klassieke praatprogramma's tot nieuwsshows en podcasts die de laatste films en series bespreken. Het feit is dat het een steeds populairder formaat wordt. Wij zijn benieuwd welke app jij gebruikt om je podcasts te beluisteren? Breng je stem uit in onze AW Poll.

Podcastapps

Podcasts worden steeds belangrijker. Steeds meer gebruikers luisteren graag een aflevering in de auto, tijdens een ritme met het OV of net voor het slapen gaan. Er is bestaat voor iedereen wel een interessante podcast, en ook het aanbod van Nederlandstalige producties is sterk gegroeid.

Deze week raakte bekende dat ook YouTube functies krijgt die het platform beter geschikt maken voor het beluisteren van podcasts. Op YouTube vind je vaak je podcastafleveringen, maar dan een variant met video-opname. Toch blijft Google voorlopig wat op de rem staan als het gaat om podcastfuncties in YouTube, want het heeft natuurlijk nog zijn Google Podcasts-app.

Gerelateerde artikelen

AW Poll

In deze AW Poll willen we graag onderzoeken welke podcasts-apps het beste in de smaak vallen bij onze lezers. Stem op de app die jij het meeste gebruikt als je naar podcasts luistert. Breng je stem uit in onderstaande poll. Staat jouw favoriete app niet in de lijst? Laat je stem horen in de reacties.

AW Poll: Waar beluister jij je favoriete podcasts?

Gerelateerde artikelen

Androidworld laat je elke dag het technieuws volgen in slechts vijf minuten tijd met de Tech in Five-podcast. Luister elke dag naar een nieuwe aflevering via je favoriete podcast-app.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk