AW Poll: kijk jij naar streams van telefoonaankondigingen?

AW Poll: kijk jij naar streams van telefoonaankondigingen?

Laura Jenny

door Laura Jenny

OnePlus heeft aangekondigd wanneer het met zijn nieuwe vlaggenschip komt en Samsung blijkbaar ook, al pakte dat het wat subtieler aan. Wij volgen aankondigingen van telefoons altijd op de voet: het liefst zijn we er zelf bij, maar anders zitten we met zijn allen klaar voor de livestream. Hoe zit dat bij jou, kijk jij naar livestreams wanneer er een nieuwe telefoon wordt aangekondigd?

AW Poll

Het is altijd leuk om een livestream te kijken, omdat het tof is om de verschillende presentaties met elkaar te vergelijken. Soms zijn er mensen op het podium die een nogal heftig accent hebben in hun Engels, of soms zijn bedrijven heel fanatiek anderen aan het bashen om hun eigen nieuwe toestel er zo goed mogelijk uit te laten komen. Er gaan soms dingen mis, er zijn soms teleurstellingen, maar meestal is het vooral heel spannend. Wat is er nieuw? Wat wil een fabrikant uitlichten van een nieuw vlaggenschip?

Wij zijn er online of offline altijd wel bij, maar hoe zit dat met jou? Kijk jij trouw de livestreams van jouw favoriete merk, of denk je juist: ik lees het later wel? Deel je mening nu in de poll en laat een reactie achter.

AW Poll: kijk jij naar livestreams van smartphone-aankondigingen?

Doe mee met onze AW Poll en we vertellen je zondag wat de uitslag is. Tot dan!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk