AW Poll: Is er een Android-telefoon waar je enorm spijt van hebt?

AW Poll: Is er een Android-telefoon waar je enorm spijt van hebt?

Dennis Mons

door Dennis Mons

Natuurlijk zijn we verwend als het gaat om Android-telefoons. Maar ongetwijfeld heb je ooit een toestel gekocht of gekregen waarvan je dacht: nope. We zijn benieuwd naar jullie grootste Android-miskoop in onze AW Poll.

Android is niet altijd zaligmakend

Laten we eerlijk zijn, het feit dat we ooit externe opslag met SD-kaartjes moesten oplossen was weinig ideaal. Wie kent niet de melding dat de opslag vol zat terwijl je er net 512GB in hebt gestoken. Da's op te lossen, maar leg dat maar eens uit aan je vrienden en familie. In de beginjaren was het best een hel.

Hoe dan ook hebben we allemaal wel eens een miskoop gehad. Beetje beknibbelen kan geen kwaad. En natuurlijk lopen we te koop met de nieuwe Samsungs, Huawei’s, Oppo's en meer. Maar als je in het goedkopere segment vist, is de kans op een miskoop groter. Sterker nog: je kan soms Android de nek omdraaien als je geen directe kennis hebt. Dan moet je maar het genoegen nemen van veel mensen op Reddit.

AW Poll: Is er een Android-telefoon waar je enorm spijt van hebt?

Opslag is bijvoorbeeld een ding, of een scherm dat gewoon zo traag is als dikke str*nt. Veel van ons hebben vast ooit een telefoon gehad waarbij je ternauwernood foto’s kon laten zien. "Even wachten, tante, mijn Facebook is aan het laden". Hoe dan ook!

Aangezien we jullie pijn voelen, rest er toch de vraag: wat is jouw grootste Android-miskoop geweest (die echt om te janken was)? Het kan ook een Androidtablet zijn.

Geen zorgen over een nogal negatieve toon, volgende week keren we terug met de vraag wat voor jou een Walhalla was. Maar nu even lekker neuzelen.

Wat is jouw grootste Android-miskoop geweest?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk