AW Poll: hoeveel apps en games heb jij op je mobiel geïnstalleerd?

AW Poll: hoeveel apps en games heb jij op je mobiel geïnstalleerd?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer dinsdag, tijd voor een spiksplinternieuwe AW Poll. Wij vragen ons af hoeveel apps en games jij op je mobiel hebt staan. Stem nu!

Apps en games

Androidworld staat bekend om zijn grote database aan apps en games. Daarnaast vind je elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en we bespreken elk weekend een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps en games, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Bekijk hier verschillende leuke lijstjes met de beste apps voor jouw Android.

Al met al ligt er dus bij Androidworld een hele grote focus op apps en games. Maar hoe zit dat met jullie? Hoeveel apps en games hebben jullie geïnstalleerd?

Hoe kan ik zien hoeveel apps ik geïnstalleerd heb op mijn telefoon?

  1. Open de Google Play Store op je telefoon
  2. Tik op je profielicoontje en dan op Apps en apparaat beheren
  3. Onder het tabblad Beheren zie je het aantal geïnstalleerde apps en games
138 apps en games 

138 apps en games 

AW Poll

Wij zijn benieuwd hoeveel apps en games jij op je telefoon hebt geïnstalleerd? Geef je mening door te stemmen in onze poll en verduidelijk je stem in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: hoeveel apps en games heb jij op je mobiel geïnstalleerd?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk