AW Poll: helft van de lezers heeft robotstofzuiger, -dweil of -maaier

AW Poll: helft van de lezers heeft robotstofzuiger, -dweil of -maaier

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Bijna de helft van de Androidworld-lezers heeft een robotstofzuiger, robotdweil of robotmaaier in huis. 7 procent heeft zelfs meerdere van deze producten in huis. Tegelijkertijd zijn er ook veel mensen die ze niet bezitten en die ook geen ambitie hebben in die richting: 35 procent ziet het niet zitten.

Robotstofzuigers

Terwijl jij op je werk bent, wordt je huis alvast gedweild. Heb je ‘s ochtends in je haast een zak kattenvoer op de grond laten kletteren, dan zorgt je robotstofzuiger dat je ‘s avonds niet met die rommel geconfronteerd wordt (en je kat nog steeds door het kattenluik past). Robot-apparaten zijn heel handig, maar sommige mensen zitten er niet op te wachten. Vaak zijn robotstofzuigers toch niet zo krachtig en dynamisch als wanneer je een gewone stofzuiger gebruikt en sommige mensen vinden het een fijn zenmoment om even zelf het gras te maaien.

AW Poll: helft van de lezers heeft robotstofzuiger, -dweil of -maaier

Er valt wat te zeggen voor beide kanten en dat zien we ook terug in de AW Poll van deze week. 36 procent heeft een robotstofzuiger in huis, 3 procent een dweil en nog eens 3 procent een robotmaaier. 7 procent heeft er meer dan één in huis. Angelus230 dacht, ik koop gewoon twee apparaten in één: “Een Roborock stofzuiger met zuig en dweil functie. Heel tevreden over!”

Gerelateerde artikelen

AW Poll

16 procent denkt ooit wel eens overstag te gaan. Op dit moment hebben die personen er geen een, maar ze overwegen er wel een aan te schaffen. Dat in tegenstelling tot 35 procent van de mensen: die ze niet hebben en dat graag zo houden. RebelwithoutaClue bijvoorbeeld, die heeft genoeg aan de schoonmaakster. Plus, er is nog een interessante motivatie om die apparten juist niet in huis te nemen: “Sowieso zou de hond de robotstofzuiger kapot maken. En in de tuin hebben we geen gras, dus valt er ook niks te maaien.” Joopsloop heeft ook een heel fascinerende reden om geen robots in huis te nemen: “Allemaal niet nodig. Ik heb een vrouw in huis. 😊”

Aha. Nou, euh, tot volgende week, wanneer we terug zijn met een gloednieuwe AW Poll!

0 reacties

Community

Dit vind je misschien ook leuk