AW Poll: wat was het hoogtepunt van Google I/O 2022?

AW Poll: wat was het hoogtepunt van Google I/O 2022?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Van een Pixel 7-teaser tot een aankomende tablet. Google toonde ook een prototype van zijn augmented realitybril en het lanceerde de Pixel 6a en de Pixel Buds op Google I/O 2022. Maar wat was nu volgens jou het hoogtepunt van de conferentie?

Google I/O 2022: dit zijn de belangrijkste aankondigingen

Terwijl er op dit moment al voor lange tijd sprake is van droogte wat het weer betreft, kwam Google met een ware zondvloed aan nieuwe aankondigingen en teasers tijdens I/O 2022. Onze redactie heeft de belangrijkste nieuwigheden voor je opgesomd:

  • Google Pixel 6a: De nieuwe midrange telefoon van Google die werkt met de Tensor-chipset is voorgesteld. Hij kost 459 euro.
  • Onthulling Pixel 7-design: We kregen een teaser te zien van de Pixel 7 die het design onthulde. Het ontwerp van telefoon toont veel verschillen met eerdere renders.
  • Google Pixel Buds: De nieuwe oordopjes met active noisecancelling en ondersteuning voor multi-pointverbinding.
  • Google Pixel Watch-teaser: De aankondiging van de Pixel Watch kwam er nog niet, maar Google teasede zijn eerste horloge wel.
  • Augmented realitybril: Over dit onderdeel ontbreekt nog veel informatie, maar we kregen een prototype te zien van een AR-bril van Google. Hij werkt met Translate en Live Transcriptie.
  • Pixel-tablet: Deze mysterieuze tablet met een nog onbekende naam verscheen kort in beeld tijdens een teaser. Er zijn nog maar weinig details bekend.

Uiteraard waren er nog meer interessante momenten tijdens de openingkeynote. Google brengt een betere vertegenwoordiging van alle huidskleuren naar zijn diensten en er komt een alternatief voor de "Hey Google"-zin bij de Assistent. Alle andere aankondigingen van Google I/O kan je bekijken in dit overzicht.

AW Poll

Ben je helemaal op de hoogte bent van alle aankondigingen? Dan is het woord natuurlijk aan jou! Welke aankondiging vond jij het interessants? Laat je motivatie hiervoor in de reacties achter. Anderzijds mag je natuurlijk ook zo vrij zijn om je ongenoegen te uiten over aankondigingen waar je minder enthousiast van wordt.

AW Poll: wat was het hoogtepunt van Google I/O 2022?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste polls van Androidworld? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk