AW Poll: Ga jij een abonnement op HBO Max nemen?

AW Poll: Ga jij een abonnement op HBO Max nemen?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

HBO Max is beschikbaar in Nederland. De streamingdienst biedt films en series van onder andere Cartoon Network, en Warner Bros en je kan nog tot 31 maart profiteren van een levenslange korting van maar liefst 50%. Wij zijn benieuwd of jullie al een abonnement hebben afgesloten of dat juist niet doen. Stem mee in deze nieuwe AW Poll.

HBO Max in Nederland

HBO Max is een Amerikaanse streamingdienst en biedt onder andere content van HBO, Cartoon Network, DC en Warner Bros. De streamingdienst heeft tevens eigen producties onder de naam Max Originals. Je kan HBO Max streamen op verschillende apparaten waaronder Android TV, Chromecast, Samsung TV en natuurlijk je Andoidsmartphone en -tablet. Ben jij benieuwd wat kun je zien op HBO Max? Waar je HBO kunt kijken en op hoeveel schermen tegelijkertijd? In welke videokwaliteit je naar HBO kunt kijken? In dit artikel lees je er alles over.

Marktonderzoeker Telecompaper verwacht dat in Nederland 200.000 tot 250.000 huishoudens in de eerste maanden na de lancering een abonnement op HBO Max zullen nemen: "De interesse is het grootste onder 25-35-jarigen: in die leeftijdsgroep geeft 12 procent aan de intentie te hebben om een abonnement op HBO Max te nemen. Dat verklaart ook dat de aankoopintentie bovengemiddeld hoog (9%) is onder T-Mobile-abonnees, die relatief jonger zijn dan abonnees van Ziggo en KPN." Vorig jaar werd bekend dat steeds meer Nederlandse huishoudens streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Amazon Prime en Videoland, stapelen. Maar kan er nog eentje bij?

Gerelateerde artikelen

AW Poll

Ben jij van plan om een abonnement op HBO Max te nemen? Of heb je al genoeg aan het aanbod van de huidige streamingdiensten? Welke streamingdiensten heb je nu? Stem mee in de poll en reageer onder het artikel.

Neem jij abonnement op HBO Max?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk