AW Poll: Ga jij een toeslag betalen om je Netflix-abonnement buiten het gezin te delen?

AW Poll: Ga jij een toeslag betalen om je Netflix-abonnement buiten het gezin te delen?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Netflix gaat in 2023 een extra toeslag in rekening brengen voor abonnees die hun abonnement delen met anderen, zoals familie en vrienden. Zou jij deze toeslag betalen?

Netflix-account delen

Veel mensen besparen op hun maandelijkse kosten door mee te liften op het Netflix-abonnement van anderen. Zelfs de helft van de Androidworldlezers deelt zijn of haar inloggegevens met de buurman, moeder en/of beste vrienden. Vanaf begin 2023 wil Netflix hier verandering in brengen. Degenen die vanaf volgend jaar nog zijn Netflix-account deelt met leden buiten het gezin zal in feite twee opties krijgen: bijbetalen of migreren.

Gerelateerde artikelen

Bij de eerste optie kan je sub-accounts maken voor extra leden buiten het gezin. Hiervoor betaal je een toeslag. Netflix heeft dit systeem eerder getest in Zuid-Amerika. Gebruikers moesten hier per account omgerekend ongeveer 2 euro extra voor betalen. Bij de tweede optie maak je gebruik van de nieuwe functie Transfer Profile. Je kan hiermee al je gegevens meenemen naar een nieuw Netflix-abonnement. Je raakt dus niet je kijkgeschiedenis, Mijn lijst, opgeslagen games en andere instellingen kwijt.

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..

AW Poll

Wij zijn benieuwd of jullie een meerprijs willen betalen om je Netflix-abonnement met mensen buiten het eigen gezin of huishouden te kunnen blijven delen. Laat je stem achter in de poll en verduidelijk deze in de reacties.

Ga jij de extra toeslag betalen om je Netflix-abonnement te kunnen delen?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk