AW Poll: neem jij alleen nog foto's met je telefoon?

AW Poll: neem jij alleen nog foto's met je telefoon?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De camera is misschien wel het aspect van smartphones dat de meeste vooruitgang heeft geboekt de voorgaande jaren. In welke mate vervangt jouw telefoon al een compactcamera, DSLR of systeemcamera. Neem je al je foto's met je smartphone of pak jij nog regelmatig een andere camera erbij?

Smartphone-fotografie

Fotograferen met een smartphone is bijzonder populair. Het is niet voor niets dat elk nieuw vlaggenschip zo sterk de nadruk legt op cameraprestaties. Iedereen wil het liefste belangrijke momenten in zijn leven vastleggen op foto en vaak heb je een telefoon dan als eerste bij de hand.

En toch zijn er ook heel wat dingen die je kan doen om je foto's naar een hoger niveau te brengen. Androidworld zoomt in op het topic met zijn nieuwe AW Podcast smartphone-fotografie. We hebben daar smartphone-fotografe Linda Smit als gast die met ons haar beste tips deelt. Op Instagram bereikt zij met haar prachtige foto's een groot publiek en zij geeft ook les in het fotograferen je telefoon.

Recent kon je ook in de review ontdekken waar de nieuwe 200 megapixel camera van de Samsung Galaxy S23 Ultra toe in staat is. Redacteur Laura ging hem ook al uitgebreid testen in San Fransisco. "(...) een telefoon die je helpt om fantastische foto’s en video’s te maken", aldus Laura, maar tegelijk is hij wel "Een beetje gewoontjes" en "niet spannend" als je hem in zijn geheel bekijkt.

AW Poll

Wij willen dit keer weten hoe jij het meeste je foto's maakt. Is je smartphone voor jou de belangrijkste camera. Misschien neem je nog wel vakantiefoto's met je DSLR of ben jij iemand die zelden zijn telefoon gebruikt om te fotograferen? Breng je stem uit in deze AW Poll en vertel verder over jouw fotogewoonten in de reacties.

AW Poll: neem jij alleen nog foto's met je telefoon?

Wil je op de hoogte blijven over de laatste polls van Androidworld? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk