AW Poll: er wordt volop uitgekeken naar Samsung Galaxy S21 FE

AW Poll: er wordt volop uitgekeken naar Samsung Galaxy S21 FE

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Van uitstel komt geen afstel: Samsung heeft de Galaxy S21 FE aangekondigd. Gelukkig, want er wordt blijkbaar volop naar uitgekeken. 23 procent van de lezers vindt hem erg interessant, maar aan de andere kant kan 28 procent vooral niet wachten op de Galaxy S22-reeks.

Samsung Galaxy S21 FE

Hoewel veel respondenten op onze poll ofwel uitkijken naar Galaxy S21 FE of de nieuwere Samsung-telefoon, zijn er ook mensen wie de Galaxy S21 FE niet aanspreekt: maar liefst 23 procent. Bovendien kijkt 10 procent uit naar nog andere lanceringen. 11 procent weet het niet, omdat ze mogelijk nog niet genoeg weten over het toestel. 5,5 procent kiest nog voor ‘anders’.

Op zich is het wel voor te stellen dat er veel mensen zijn die zich vooral richten op de aankomende S22 van Samsung: Samsung Galaxy S21 FE is bijna hetzelfde als de gewone S21, maar dan met een lagere adviesprijs. Een nieuwe telefoon is natuurlijk wel iets spannender.

AW Poll: er wordt volop uitgekeken naar Samsung Galaxy S21 FE

Vergelijkingsmateriaal

Nieuwsgierig wat de verschillen zijn tussen de Galaxy S21 FE en de Xiaomi 12? Lees dan onze vergelijking. Wil je liever een Samsung Galaxy, maar zie je door alle varianten de juiste telefoon niet meer? Check dan onze vergelijking tussen Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus en Samsung Galaxy S21 FE.

Samsung Galaxy S21 FE is op de markt gekomen met een paneel van 6,5 inch (AMOLED). Dat is aanzienlijk groter dan 6,2 inch wat de gewone S21 is. Hij heeft een Snapdragon 888-chip en direct uit de doos al Android 12. Een heel moderne smartphone dus, die in plaats van 849 euro wat zijn grote broer kost, 749 euro kost. Maar ja, is het slim om die te kopen, terwijl je over een maand waarschijnlijk de nieuwste van de nieuwste Samsung kunt kopen voor een paar honderd euro meer?

Gerelateerde artikelen

Volgende week zijn we bij je terug met een nieuwe poll. Tot dan!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk