AW Poll: cryptomunten op je telefoon, is het wat voor jou?

AW Poll: cryptomunten op je telefoon, is het wat voor jou?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Deze week staat alles op Androidworld in het teken van apps voor het verhandelen van cryptomunten en NFT's. Er is een breed aanbod van verschillende diensten die investeerders kunnen gebruiken. Maar heb jij al zo'n apps op je smartphone?

Crypto op je telefoon

De markt van crypto heeft in 2021 de nodige tractie gevonden om te groeien en investeerders aan te trekken, maar tegelijk zijn er ook veel sceptici die hun twijfels uiten over digitale munten. Goud wordt al duizenden jaren door de mens al waardevol beschouwd en het is een gevestigd alternatief voor de aandelenmarkt, maar Bitcoin en andere cryptomunten zijn relatief nieuw. De prijs van cryptovalutata is bij gevolg ook erg volatiel.

Een opkomende trend in de wereld van crypto zijn NFT's. Dat zijn digitale objecten, heel vaak kunstwerken of muziek, die als token met een blockchain in verbinding staan. Het voordeel is dat zo geregistreerd is wie de eigenaar en maker van een NFT is en je kan kunstwerken ook verhandelen. In onderstaande artikelen kan je lezen wat nu juist NFT's zijn en welke apps je kan gebruiken om ermee aan de slag te gaan:

AW Poll

Vorig jaar vroegen we al in een AW Poll om jouw mening over crypto-apps op je telefoon en we willen graag deze week de resultaten vergelijken met die van een jaar eerder. Heb je zelf een wallet of een exchange-app met cryptomunten? Laat je stem achter in onze AW Poll. Misschien ben jij eerder sceptisch en investeer jij in de plaats in goud? Of heb je een collectie aan NFT's? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: cryptomunten op je telefoon, is het wat voor jou?

Heb je tips of ideeën voor de cryptoweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk