AW Poll: Androidworld-bezoekers kijken vooral uit naar Samsung Galaxy S22

AW Poll: Androidworld-bezoekers kijken vooral uit naar Samsung Galaxy S22

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Is het omdat het één van de eerste telefoonlanceringen zal zijn van dit jaar? Of is het omdat de opvolger van de meest populaire telefoon van 2021 wel goed moet zijn? Hoe het ook zij, Samsung Galaxy S22 is volgens onze bezoekers dé telefoon waar reikhalzend naar wordt uitgekeken dit jaar. Met de nieuwe Pixel als goede tweede.

Meest populaire telefoon van 2022

We hebben geruchten voorbij zien komen over verschillende toestellen en het is dan ook op geruchten gebaseerd welke telefoons we allemaal hebben genomineerd in onze AW Poll. De uitslag is helder: met 31 procent is de aankomende Samsung Galaxy S22 met stip de Android-telefoon waar we het meest naar uitkijken. Daarna volgt de opvolger van de Google Pixel 6 met 12 procent en OnePlus 10 met 11 procent.

Wat ook opvalt is dat heel veel mensen allang niet meer in de markt zijn voor de high end-toestellen. Die laten de paradepaardjes van vandaag de dag liever liggen, omdat ze alles wat ze willen doen op een telefoon ook prima kunnen op een midrange. 12 procent zegt dan ook: ‘Vlaggenschepen zijn niet aan mij besteed, laat me meer midrangetelefoons zien’.

AW Poll: Androidworld-bezoekers kijken vooral uit naar Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22, Google Pixel en OnePlus 10

De meeste smartphones die we noemen, zijn wel door tenminste iemand gekozen in deze poll. Voor de opvolger van ASUS ZenFone 8, de opvolger van Motorola Edge 20, de opvolger van Nokia X20, de opvolger van Oppo Find X3, de Sony Xperia Pro-I, Realme GT 2, de opvolger van Poco F4, Oppo Find N, de opvolger van Samsung Galaxy Z Fold 3, de opvolger van Motorola Razr 5G en de opvolger van Samsung Galaxy Z Flip 3 geldt dat 0,59 tot 3,59 procent van de respondenten heeft gezegd: hier kijk ik naar uit. 8 procent kijkt uit naar Xiaomi 12 en 4 procent kiest ‘anders’.

Kortom, de top 3 telefoons waar we met z’n allen het meest naar uitkijken voor 2022 is als volgt: Samsung Galaxy S22, de Google Pixel-opvolger en OnePlus 10, met op de vierde plaats Xiaomi 12.

AW Poll: Androidworld-bezoekers kijken vooral uit naar Samsung Galaxy S22

Nog gelukkig met OnePlus 7 Pro

karel-willem snapt de hype rond die telefoons niet zo, want die is heel tevreden met zijn eigen OnePlus 7 Pro: “Zolang er niets serieus nieuws zonder notch, selfiecamera-gat, etc. uitkomt is dat ook de telefoon voor 2022, 23, 24....” Edwin1 beaamt het: “Ik heb de 7 pro ook nog steeds. Hij doet het uitstekend en er is toch niks mooiers te vinden met al die gaten.😊”

roel_wubbolts is wel toe aan een andere telefoon en heeft zijn oog alvast laten vallen op Samsung Galaxy S22: “Hopelijk is de camera deze keer weer een stuk beter want die van de S20 is helemaal! Nog veel te vroeg voor een fragiele vouwtelefoon...laat die eerst maar eens helemaal 'vouwtloos' zijn.” Ja, beter dan die woordgrap ga ik niet kunnen overtreffen. Tot de volgende AW poll!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk