AW Poll: Heb jij de Android Auto Coolwalk-interface al?

AW Poll: Heb jij de Android Auto Coolwalk-interface al?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Het blijft voor heel wat mensen wachten op de nieuwe interface van Android Auto. Google kondigde deze update groots aan tijdens de CES-beurs in Las Vegas, maar dat betekende niet dat de update op korte termijn iedereen zou bereiken. Heb jij de Coolwalk-update al gekregen?

Android Auto Coolwalk

Android Auto zou deze zomer eigenlijk al zijn splinternieuwe interface gaan uitrollen, maar zo is het uiteindelijk niet verlopen. Uiteindelijk kregen in november pas de eerste bètagebruikers toegang tot Coolwalk-interface, maar het ging toen al slechts op een klein deel van alle testers. Op 6 januari tijdens CES werd de stabiele versie van Coolwalk dan uiteindelijk voorgesteld, maar sindsdien blijft het nog altijd wachten op een brede beschikbaarheid.

Android Auto Coolwalk deelt de interface in in meerdere vensters. Naast de geopende app is er een vaste plek voor de mediaspeler en ook een onderdeel voor al je meldingen die je onderweg ontvangt. Verder wordt de indeling aangepast aan de beeldverhouding van het scherm in jouw auto. Android Auto gaat dus veel beter werken op verschillende formaten van schermen.

Google heeft recent de 8,7-update van Android Auto breed uitgerold en die bevat verbeteringen voor de Coolwalk-interface. Tenminste als je de interface al kan zien in jouw auto. Die krijg je via een aparte server-side update. Je kan er hier meer over lezen.

Beeld van Android Auto Coolwalk

Beeld van Android Auto Coolwalk

AW Poll

Wij willen te weten komen hoeveel Belgische en Nederlandse gebruikers vandaag de nieuwe interface al gebruiken. Breng dus je stem uit in onderstaande poll en deel dit artikel ook met vrienden, familie of collega's die ook Android Auto gebruiken. Als er meer stemmen zijn in deze poll kunnen we een beter beeld vormen over de verspreiding van de nieuwe interface. Als je Coolwalk hebt ontvangen, vertel dan ook over je eerste indruk in de reacties.

AW Poll: Heb jij de Android Auto Coolwalk-interface al?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste polls van Androidworld? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk