AW Poll: 22% van de lezers vindt Pixel Tablet beste van Google I/O 2023

AW Poll: 22% van de lezers vindt Pixel Tablet beste van Google I/O 2023

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Google I/O was een bijzondere presentatie: we verwachtten heel veel hardware-aankondigingen, maar die lieten lang op zich wachten en kregen uiteindelijk niet extreem veel aandacht. Onze lezers bewijzen echter dat niets aan hun aandacht ontsnapt, want Google Pixel Tablet staat op de nummer 1-positie van meest populaire aankondigingen. Dirk-Jan bijvoorbeeld, stemde erop: “Sowieso de tablet, nog in twijfel om deze aan te schaffen!”

Niet zo onder de indruk

Tegelijkertijd blijkt ook dat veel lezers helemaal niet zo onder de indruk waren van wat Google allemaal aankondigde. Zo is er een gedeelde tweede plaats qua favo aankondigingen: 17 procent zegt dat helemaal niets indruk op ze heeft gemaakt. Nobody bijvoorbeeld: “Niets, niks, nada.”

Nog eens 17 procent zegt dat nieuwe functies binnen Google Foto’s een blijvende indruk hebben achtergelaten, zoals de Magic Editor die fotobewerking wel echt tot een nieuw niveau brengt. Sjoerd-1 kan één van die stemmers zijn, want hij zal niet voor de hardware hebben gekozen: “Ik vind van Google phones en tablets sowieso dat je teveel betaalt voor wat je krijgt. Samsung heeft een betere prijs-kwaliteit verhouding.”

AW Poll: 22% van de lezers vindt Pixel Tablet beste van Google I/O 2023

Google Bard

De allereerste vouwbare Google Pixel-telefoon, Fold, kan rekenen op 10 procent van de stemmen, terwijl Pixel 7a met 11 procent net iets populairder is. Verder blijkt dat de software-aankondigingen iets minder populair waren: de nieuwe functies voor Bard kregen 8 procent van de stemmen, de nieuwe functies voor Google Zoeken 6 procent, de nieuwe functies voor Google Maps 5 procent en de Emoji-wallpapers slechts 2 procent. JackTDip: “Ik was wel heel benieuwd naar Bard en dat ziet er tot nu goed uit. Het heeft inderdaad wat dingen die Bing mist zoals het samen kunnen werken met sommige services, apps en dark mode.” Nog eens 2 procent zegt een andere mening te hebben.

Kortom, er heerst grote verdeeldheid over de aankondigingen die Google deze week deed, maar desondanks is de tablet verreweg het populairste apparaat en de AI-kunsten binnen Google Foto’s doen het ook goed. Moet je nagaan als je die combineert.

Gerelateerde artikelen

Dank voor het meedoen aan de poll. Volgende week duiken we in de poll dieper de AI in. Tot dan!

Google Pixel Tablet kopen
Google Pixel Tablet kopen
Google Pixel Tablet kopen

Google Pixel Tablet kopen

De Google Pixel Tablet is ontworpen om behulpzaam te zijn, voor jou en voor je huis. De tablet wordt geleverd met het oplaaddock met speaker waarbij het geluid de ruimte vult. Dit dockstation houdt je tablet 24 uur per dag opgeladen en klaar voor gebruik.

679 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Community

Dit vind je misschien ook leuk