AW Adventskalender 2021 dag 3: Win de Flitsmeister TWO

AW Adventskalender 2021 dag 3: Win de Flitsmeister TWO

Dag drie en nog 21 te gaan! Vandaag geven we iets leuks weg voor iedereen die veel in de auto zit en geen boetes meer wil ontvangen voor te hard rijden. Het is de nieuwe Flitsmeister TWO die deze week werd voorgesteld.

Win de Flitsmeister TWO

De Flitsmeister TWO is een klein apparaat dat je op het dashboard van je auto plaatst. De TWO zorgt ervoor dat de Flitsmeister-app altijd aan gaat zodra je de auto in stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist, ook niet bij de kleine ritten. Op het scherm en met een geluidje waarschuwt het apparaat voor obstakels en gevaren onderweg. Verder is er op het mooiere en grotere kleurenscherm nu plaats om altijd de maximumsnelheid te tonen en ook waarschuwingen zijn er zichtbaar. Dankzij de knoppen kan je de community van gebruikers inlichten over flitspalen of een gevaarlijke verkeerssituatie onderweg.

AW Adventskalender 2021 dag 3: Win de Flitsmeister TWO

Zo win je de Flitsmeister TWO in de AW Adventskalender

Deelnemen aan de AW Adventskalender is helemaal niet moeilijk. Je gaat naar de actiepagina en daar beantwoord je enkele vragen. Laat ook je e-mailadres achter, want wij verloten het apparaat onder de deelnemers en de winnaar of winnares krijgt bericht via e-mail. Klik op de afbeelding hieronder of op deze link.

AW Adventskalender 2021 dag 3: Win de Flitsmeister TWO
Lees meer over:
Flitsmeister Adventskalender

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties