Androidworld wenst iedereen een prachtig 2022!

Androidworld wenst iedereen een prachtig 2022!

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

2022 is officieel begonnen! We laten 2021 straks achter ons, maar niet voordat we terugblikken op een bijzonder jaar.

Van 2021 naar 2022

Waar het jaar 2020 nogal turbulent was door de start van de coronapandemie, zijn we in 2021 al volledig ingeburgerd in maatregelen. Het aantal fysieke smartphone- en smarthome-evenementen dat we hebben kunnen bijwonen is op één hand te tellen en het is maar afwachten of dat in 2022 heel anders gaat zijn met omikron. Dat wil echter niet zeggen dat fabrikanten niets nieuws aankondigen, want hiervoor worden online persbriefings gehouden en natuurlijk de online presentaties voor iedereen.

Dit jaar zagen we binnen onze redactie wel wat veranderingen. Jeffrey verlaat ons, maar we krijgen daar twee redacteuren voor terug: Jelle en Laura. Daarnaast doen we het als redactie natuurlijk niet alleen: we hebben in 2021 ook enorm veel tips van jullie ontvangen. Bedankt daarvoor!

Androidworld wenst iedereen een prachtig 2022!

Het beste van 2021

We hebben ons de laatste tijd met de hele redactie gebogen over wat wij nou de beste apparaten van 2021 vonden. Zo kozen we de 3 beste budgetsmartphones van 2021, waarbij de Chinese merken er goed vanaf kwamen, maar keken we ook welke de 3 beste midrange smartphones van 2021 waren. Meer geld te besteden? Geen probleem: we zetten ook de 3 beste high-end smartphones van 2021 op rijtje, per redacteur.

Androidworld is echter meer dan smartphones alleen. We kozen ook de beste smartwatch van 2021 en kregen onze redacteuren in de Editor’s Choice ook nog de kans om hun ultieme smartphone van 2021 te nomineren. Nieuwsgierig naar wat onze community het meest heeft gelezen? Lees dan de meest gelezen artikelen van 2021 op Androidworld of de meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld.

Androidworld wenst iedereen een prachtig 2022!

Bedankt en gelukkig nieuwjaar!

Als jullie er niet waren, dan was Androidworld er niet. We willen je dan ook enorm bedanken voor het reageren, lezen, e-mailen, delen en tippen. We hopen met z’n allen dat 2022 een jaar wordt waarin we wel weer vaker naar events kunnen gaan, waarin er hopelijk alleen maar meer geweldige smartphones en andere Androidgadgets uitkomen.

Namens iedereen bij Androidworld wensen we je een geweldig nieuwjaar toe! Moge al je Androiddromen en andere dromen uitkomen in 2022:

0 reacties

Community

Dit vind je misschien ook leuk