WileyFox Swift 2: beste instap-smartphone van dit moment #ad

WileyFox Swift 2: beste instap-smartphone van dit moment #ad
De Telecomawards van 2016 kent meerdere winnaars, maar in de entry-level categorie wist de WileyFox Swift 2 hoge ogen te gooien en ging er met de eerste prijs vandoor.

WileyFox Swift 2 (Plus)

Het Britse bedrijf achter WileyFox is nog niet zo lang actief op de smartphonemarkt, maar heeft al de nodige stappen gemaakt de afgelopen periode. Met WileyFox hebben ze een merk neergezet met een aantrekkelijke prijs en dito specificaties. Daarnaast is de software clean en ligt dit dicht tegen standaard-Android aan, een pluspunt voor velen.

De WileyFox Swift 2 draait op de Qualcomm Snapdragon 430-chipset, geklokt op 1,4 GHz. Dit in combinatie met 2GB werkgeheugen zorgt voor de prestaties van deze betaalbare smartphone. Verder vinden we 16GB opslagcapaciteit en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde neem je met een 8 megapixel-exemplaar selfies. 

Wileyfox Swift 2

Naast de reguliere versie is er ook de Swift 2 Plus, een smartphone met iets betere specificaties. Zo zien we onder andere 3GB geheugen en 32GB opslag. Ook de camera heeft een kleine bump gekregen naar 16 megapixel aan de achterzijde. Verder zijn beide smartphones identiek. Opvallend is ook de aanwezigheid van een vingerafdruksanner op beide modellen.

Waar WileyFox vooral in uitblinkt is het feit dat de smartphone gebruikt kan worden door de 'geeks', die veel met smartphone en techniek bezig zijn, maar ook door de minder onderlegde smartphone-gebruiker. Door de gebruikte software, maar ook de toegankelijkheid heeft de Swift 2 een brede doelgroep.

And the winner is...

De WileyFox Swift 2 heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor beste entry-level-smartphone bij de Telecomawards 2016. De jury was onder andere te spreken over het design van het toestel. Voor nog geen 200 euro krijg je een metalen smartphone met simpelweg goede looks. Een materiaalkeuze die je niet vaak ziet in dit prijssegment.

Wil je de WileyFox Swift 2 aanschaffen, dat kan voor 199 euro. Ben je op zoek naar de WileyFox Swift 2 Plus, dan koop je voor 239 euro een smartphone met net iets betere specificaties. Once you go Wiley...

Lees meer over:
Wileyfox

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties