Tip: onbeperkt muziek streamen en ook nog eens cashback op je smartphone #adv

Tip: onbeperkt muziek streamen en ook nog eens cashback op je smartphone #adv
Soms vallen er dingen op het juiste moment samen en dit is zo'n moment. Hou je van muziek en wil je graag één van de beste smartphones van dit jaar, dan is dit je kans...

Galaxy S7

Hoe je het ook bekijkt, de Samsung Galaxy S7 is één van de allerbeste smartphones van dit jaar. Dit komt onder andere door de bijzonder goede camera die ook in slechte lichtomstandigheden erg goede foto's maakt. Ook onder de motorkap heeft Samsung kosten noch moeite gespaard om een optimale snelheid te garanderen, wat je ook doet. Dit in combinatie met het geroemde AMOLED-scherm waar de kleuren werkelijk vanaf spatten zorgt er voor dat de Galaxy S7 een bijzonder interessant en één van de beste smartphones van dit moment. Maar er is nog meer...

Onbeperkt streamen

Het luisteren naar muziek wordt steeds meer online gedaan en terecht: je muziekbibliotheek is praktisch onuitputtelijk. Hiervoor moet je natuurlijk wel altijd online zijn, vooral als je net dat ene nummer niet offline beschikbaar hebt gemaakt. Dit kan ten koste gaan van je databundel en dat zorgt ervoor dat je aan het einde van de maand misschien een belangrijke afspraak (of Instagram-post) mist. T-Mobile heeft hier een mooie oplossing voor bedacht: onbeperkt en vooral gratis streamen. 

Dit wil zeggen dat je met diensten als Spotify en Deezer volledig onbeperkt kunt streamen over het 4G-netwerk. Hierbij hoef je je dus geen zorgen te maken je databundel. Als klap op de vuurpijl laat T-Mobile ook nog eens zien hoeveel data je bespaard hebt!

Geld terug...

Soms vallen er dingen samen en dat is nu. De Samsung Galaxy S7 heeft een cashback-actie, waarbij je naast een interessant abonnement, ook nog eens geld terug krijgt op je bankrekening. Dit kan oplopen tot 100 euro bij een Galaxy S7 Edge. Dat is niet mis... Wij hebben daarnaast nog een mooie aanbieding gevonden voor de Galaxy S7 bij T-Mobile, check hem snel!

Aanbieding S7

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties