Bard

Lees al het laatste nieuws over Bard

Wat is Bard?

Google heeft begin dit jaar een nieuwe slimme taalbot genaamd Bard aangekondigd. Bard kan antwoorden geven op vragen in natuurlijke zinnen door gebruik te maken van generatieve AI. De taalbot maakt gebruik van het PaLM-taalmodel van Google, dat speciaal is ontworpen om gesprekken natuurlijker te laten klinken.

Bard is een groot taalmodel chatbot, ook wel een conversationele AI of chatbot genoemd, getraind om informatief en uitgebreid te zijn. Ik ben getraind in een enorme hoeveelheid tekstgegevens en ik ben in staat om te communiceren en mensachtige tekst te genereren als antwoord op een breed scala aan prompts en vragen. Ik kan bijvoorbeeld samenvattingen geven van feitelijke onderwerpen of verhalen creëren.

Bard over Bard

Volgens Google kan Bard je helpen om je productiviteit te verhogen en je creativiteit te stimuleren. De AI-bot kan je bijvoorbeeld helpen bij het bedenken van een vegetarische maaltijd, het opstellen van een ondernemingsplan of het schrijven van een roman. Het enige wat je hoeft te doen, is je vraag stellen aan Bard.

Bard

Bard is momenteel in de testfase, wat betekent dat de AI-assistent nog steeds wordt ontwikkeld en niet altijd de juiste antwoorden kan geven. Bard leert elke dag bij en streeft ernaar om in de toekomst beter te worden in het geven van duidelijke en uitgebreide antwoorden.

Werkt Bard in Nederland?

Bard is sinds 13 juli 2023 beschikbaar in bijna zestig nieuwe gebieden, waaronder Nederland en België. Bard kan je dus gebruiken in het Nederlands.

Gerelateerde artikelen

Waar haalt Bard zijn informatie vandaan?

Als je aan Bard vraagt waar hij zijn informatie vandaan haalt om antwoorden te geven, is dit zijn antwoord: "Ik gebruik verschillende bronnen, zoals boeken, artikelen, websites en andere openbare informatiebronnen om mijn antwoorden te genereren. Ik kan geen vertrouwelijke informatie delen."

Bard

Bard is een sterke concurrent van ChatGPT, een innovatieve tool van OpenAI die al miljoenen gebruikers heeft sinds de lancering enkele dagen geleden. Het voordeel van Bard is dat hij toegang heeft tot recente informatie, terwijl ChatGPT nog steunt op informatie van vóór 2021.

Waar vind ik Bard?

Je kunt Bard vinden op deze website, die toegankelijk is via je laptop of mobiele apparaat. Bard is een kennisbron die ook beschikbaar is in verschillende andere Google-tools, zoals Google Zoeken, Chromebooks, Google Lens, Gmail en Docs, en meer.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik meer informatie Bard?

Als je meer informatie wilt over Bard, ben je bij Androidworld aan het juiste adres. Androidworld is een deskundige op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en AI-chatbots, zoals ChatGPT en Bard. Op Androidworld vind je alles wat je moet weten over Bard en hoe je er gebruik van kunt maken.

Bard

Dit vind je misschien ook leuk