Polestar-rijders kunnen nu NPO Start in de auto kijken

Polestar-rijders kunnen nu NPO Start in de auto kijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vanaf vandaag is NPO Start rechtstreeks naar het infotainmentsysteem van de Polestar 2 te streamen. Het gaat om een integratie van NPO Start met de videostreaming-app (bèta) van Polestar.

Polestar en Android Automotive

De Polestar 2 was bij zijn lancering de eerste auto ter wereld met Android Automotive. Android Automotive is speciaal voor auto's gemaakt. Hiermee kan je niet alleen Android-apps bedienen als Google Maps of Spotify, maar ook zaken als de airco, zonnedak of ramen. De Google Assistent en een Play Store zijn ook aanwezig.

Eén van de grote voordelen van Android Automotive in de Polestar 2 is het gemak waarmee ontwikkelaars hun apps voor dit platform geschikt kunnen maken, om ze rechtstreeks te integreren in de auto. NPO Start is daar het nieuwste voorbeeld van.

Polestar 2

Polestar 2

NPO Start kijken in de auto

Met NPO Start kunnen Polestar-rijders nu tijdens het opladen, of wanneer ze ergens geparkeerd staan, het enorme aanbod van series, documentaires en programma’s van NPO kijken op het grote centrale beeldscherm van de auto.

Om afleiding tijdens het rijden te voorkomen, kan de videostreaming-app (bèta) alleen worden bekeken wanneer de auto stilstaat. Tijdens het rijden gaat de audio echter, indien gewenst, door op de achtergrond, zodat de inzittenden de stream kunnen blijven beluisteren.

De videostreaming-app van Polestar is eenvoudig te downloaden in het infotainmentsysteem van de Polestar 2 en biedt direct toegang tot NPO Start.

NPO

NPO

Met de NPO-app kun je live en on demand programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep op je Androidtoestel kijken en luisteren. De tv-programma’s versch ..

Heb je tips of ideeën voor de themaweek op Androidworld?

Deze week staat Androidworld in het teken van de themaweek Entertainment en dit artikel is daar onderdeel van. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Nieuwe films en series op Nieuw Deze Week

Nieuwe films en series op Nieuw Deze Week

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk