Nieuwe Android Auto-update met een vleugje Coolwalk beschikbaar

Nieuwe Android Auto-update met een vleugje Coolwalk beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het wachten op de grote Android Auto-update die bekend staat als Coolwalk is nog steeds niet ten einde gekomen. Ook met versie 7.9.6231 is dit niet het geval, al licht deze update wel een tipje van de Coolwalk-sluier op.

Android Auto

Android Auto

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Coolwalk 

Coolwalk is de codenaam van de interface van Android Auto waar Google al een tijdje achter de schermen aan werkt. We zagen eerder dit jaar de eerste screenshots van deze CarPlay-achtige interface met onder andere het nieuwe dashboard met widgets voor onder andere muziekbediening, een weergave van de laatste melding, het weer en een klok. Je kan de screenshots van de nieuwe interface hier bekijken. De nieuwe interface van Android Auto wordt deze zomer verwacht dus dat kan elk moment zijn.

Gerelateerde artikelen

Daarom veren we op de redactie telkens op zodra we een screenshot op Reddit voorbijzien komen die te maken heeft met een update voor Android Auto. Dat geldt ook voor dit Reddit-bericht. Deze update voor Android Auto komt met met een kleine update voor het design van de meldingen die onderdeel zou moeten zijn van de grote Coolwalk-update. De meldingen hebben namelijk een rechthoekig ontwerp met afgeronde hoeken.

Ondertussen is op de redactie versie 7.8.622514 van Android Auto aanwezig. Er zijn dus meerdere varianten in omloop en we hopen dat de Coolwalk-update (versie 7.10 of 8.0) zo snel mogelijk klaar is om op grote schaal uitgerold te worden.

Op welke versie van Android Auto zitten jullie? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Android Auto
Nieuwe Android Auto-update met een vleugje Coolwalk beschikbaar

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk