Met navigatie-app Sygic voor Android Auto helpt je telefoon een handje

Met navigatie-app Sygic voor Android Auto helpt je telefoon een handje

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De navigatie-app Sygic gaat nu de routebegeleiding met Android Auto ondersteunen. Je telefoon kan tijdens het navigeren in Android Auto dienen als een dashcam of hij kan de toegestane snelheid op verkeersborden detecteren. We leggen uit hoe het werkt.

Sygic-navigatie met telefoon en Android Auto

Nog maar weinig autogebruikers kiezen voor een ouderwets gps-apparaat in de auto, en meestal wordt gebruik gemaakt van Android Auto of een navigatie-app op je telefoon. De bekende navigatie-app Sygic gaat de twee combineren en je telefoon gaat de routebegeleiding in Android Auto ondersteunen, dat zegt het in een persbericht.

Terwijl de route-aanwijzingen in Android Auto worden getoond, kan je telefoon terwijl dienen als een dashcam. In het geval van een ongeval kan hij beelden automatisch opslaan. Daarnaast kan je smartphone met zijn camera ook verkeersborden herkennen en de toegestane snelheid op het scherm weergeven.

Extra stop toevoegen

Maar er zijn niet alleen functies die van de camera gebruikmaken. Je zal ook het telefoonscherm kunnen gebruiken om een extra stop op je route te kiezen, neem nu een tankstation. Het voordeel is dat de passagier rustig een tankstation uit de lijst kan kiezen, terwijl de bestuurder gewoon de routebegeleiding op het infotainmentsysteem van zijn auto kan blijven aflezen.

Gerelateerde artikelen

Als laatste zijn er nog meer personalisatiefuncties voor de Sygic-app. Het blauwe navigatiepijltje kan je bijvoorbeeld in iets anders veranderen. Sygic komt ook met een aantal exclusieve verbeteringen voor Apple CarPlay, zoals de mogelijkheid om snel naar een adres te navigeren die in je afspraak van iCalendar staat. CarPlay krijgt ook rijstrookbegeleiding, zodat je zeker niet de verkeerde afslag neemt op de autosnelweg. Alle verbeteringen zijn vanaf nu beschikbaar.

Wat denk jij van al deze verbeteringen voor Sygic en de combinatie van je telefoon en Android Auto? Laat het ons weten in de reacties. In onze lijst met zes alternatieven voor Google Maps is deze uitstekende app van Slovaakse ontwikkelaars ook vertegenwoordigd.

Sygic GPS Navigation & Maps

Sygic GPS Navigation & Maps

Sygic is een van de meest gedownloade en complete apps voor kaarten en navigatie. Ze komt met offline kaarten die afkomstig zijn van verschillende pro ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk