Meld je snel aan voor de Android Auto bèta voordat het te laat is

Meld je snel aan voor de Android Auto bèta voordat het te laat is

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Wil je graag de nieuwste functies van Android Auto als eerste testen? Meld je dan aan als bètatester. Dat was geruime tijd niet mogelijk, maar Google laat nu weer nieuwe testers toe aan het bètaprogramma. Meld je dus snel aan, voordat het te laat is!

Wat is een bèta in de Google Play Store?

Veel fabrikanten laten nieuwe mogelijkheden in hun app testen door een kleine groep gebruikers. Die gebruikers zijn bètatesters die zich hebben aangemeld voor het bètaprogramma van zo'n app. In deze bètaversie zitten nieuwe functies die die jij als eerst kunt gebruiken.

Het kan wel voorkomen dat deze bètaversies minder goed werken dan de 'stabiele' apps, het zijn immers testversies. Hou er dus rekening mee dat bepaalde functies niet goed werken. Neem je dat risico graag voor lief, meld je dan aan. Je kan altijd weer terugkeren naar de stabiele versie van de app.

Android Auto

Android Auto

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Aanmelden voor de Android Auto Beta

Android Auto is ook beschikbaar als bètaversie maar die was geruime tijd gesloten voor nieuwe deelnemers. Daar is nu verandering in gekomen want Google laat nieuwe testers toe. Meld je snel aan voordat het bètaprogramma weer vol zit! Volg de onderstaande stappen om je aan te melden als bètatester:

1. Ga naar deze pagina van de Play Store en zorg dat je bent ingelogd met je Google-account.

2. Klik op 'Tester worden'

3. Klaar!

Alle nieuwe updates van deze testversie van Android Auto worden vervolgens automatisch verspreid via de Play Store, net als bij de 'gewone' app. Er is dus kans dat je de nieuwe Coolwalk-interface al kan gaan testen. Wil je weer uit het bètaprogramma stappen? Dan kan je op dezelfde pagina eenvoudig weer op het programma verlaten klikken.

Ga jij je aanmelden voor de bèta van Android Auto? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

De populairste artikelen over Android Auto
Dank voor de tip, Matthijs!

Dank voor de tip, Matthijs!


0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk