KINK heeft zijn app geschikt gemaakt voor Android Auto

KINK heeft zijn app geschikt gemaakt voor Android Auto

Google heeft vandaag Android Auto in Nederland gelanceerd en de eerste vruchten daarvan kunnen we meteen plukken. De alternatieve radiozender KINK is nu ook op het platform beschikbaar.

KINK voor Android Auto 

Angry Bytes, verantwoordelijk voor de site en app van KINK, heeft de KINK-app geschikt gemaakt voor Android Auto. Je kan dus met de app op je telefoon via Android Auto op je infotainmentsysteem in je auto luisteren naar het radiostation. Onder andere KINK DNA CLASSICS, KINK DISTORTION en KINK INDIE zijn van de partij. Daarnaast zijn de podcasts van het radiostation beschikbaar via de Android Auto-interface. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen in de auto.

KINK geeft aan dat je de alternatieve muziek ook kunt beluisteren via KINK.nl, de apps voor iOS en Android, je slimme luidspreker en DAB+.

KINK heeft zijn app geschikt gemaakt voor Android Auto

Android Auto

Je kan met Android Auto onder andere navigeren met Google Maps, Flitsmeister of Waze en muziek beluisteren via bijvoorbeeld Spotify. Daarnaast kan je inkomende berichten beantwoorden, podcasts of het laatste nieuws beluisteren en nog veel meer. Android Auto bedien je via grote knoppen op het scherm van je auto of met je stem. Zeg "Oké Google" om te praten met de Google Assistent of gebruik het microfoontje op het scherm. Bekijk hier een overzicht van Android Auto-apps die van pas kunnen komen tijdens het autorijden. Welke apps zou jij graag willen zien in de auto? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

KINK
Energieke en getalenteerde programmamakers als Jasper Leijdens, Tessa Mol en Tim op het Broek zijn vanaf nu te horen op KINK, het alternatieve radiostation dat ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties