Flitsmeister werkt nu in Android Auto, zo test je de bèta [Update]

Flitsmeister werkt nu in Android Auto, zo test je de bèta [Update]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Flitsmeister heeft nu een eerste versie van zijn app in Android Auto. Je kan nu gebruik maken van navigatie terwijl je telkens waarschuwingen ziet over flitspalen, trajectcontroles en meer. Van de Android Auto-app is er nu een eerste publieke testversie.

Update 06/02 om 18:40 uur: wij hebben vanavond van Flitsmeister vernomen dat de update inmiddels is goedgekeurd en dat hij als bèta gedownload kan worden.

Update 05/02 om 14:00 uur: We hebben zonet van Flitsmeister vernomen dat er een probleem is met het indienen van de update in de Google Play Store. De update met Android Auto-ondersteuning kan dus nog iets langer op zich laten wachten. We hebben dit artikel aangepast.

Flitsmeister in Android Auto

Flitsmeister is een van de populairste apps die op telefoons van autobestuurders draait tijdens het rijden. Zo ben je altijd op de hoogte van mobiele flitsers, stilstaande voertuigen op de weg, naderende ambulances en nog veel meer. Voortaan kan je de app ook terugvinden in Andorid Auto. Flitsmeister maakt aan onze redactie bekend dat er een eerste testversie beschikbaar is van de app voor Android Auto.

Als eerste werkt de app voor navigatie en je ziet een routelijn op kaart en alle nodige instructies die je op je bestemming brengen. In de Android Auto-app kan je ook meerdere routes kiezen en tijdens de rit overschakelen naar een alternatieve route. Tijdens het rijden krijg je van Flitsmeister uiteraard ook meldingen met alle vormen van waarschuwingen die je van de dienst gewend bent. Je ziet zo ook precies op de kaart pins van waarschuwingen, bijvoorbeeld bij flitsers en stilstaande voertuigen.

Flitsmeister werkt nu in Android Auto, zo test je de bèta [Update]

Screenshot van de app

Zo test je de app

Als je met Flitsmeister in Android Auto aan de slag wil, hoef je enkel de bètaversie van de app op je telefoon te installeren. Op dit moment blijft het namelijk nog wachten op de implementatie van Android Auto in de stabiele versie van de app. Flitsmeister rekent op de feedback van communityleden op het forum om zo de kinderfoutjes in de bètaversie tijdig te ontdekken, en ze vervolgens te verhelpen.

Flitsmeister werkt nu in Android Auto, zo test je de bèta [Update]

Een melding in Flitsmeister

In oktober van 2020 raakte bekend dat Flitsmeister op Android Auto ging werken. Sindsdien zagen we de app al aan het werk in een video, maar de release van de bèta liet wat langer op zich wachten. Ga jij Flitsmeister op Android Auto proberen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk