Flitsmeister TWO officieel: nieuw hulpje waarschuwt in het verkeer

Flitsmeister TWO officieel: nieuw hulpje waarschuwt in het verkeer

Flitsmeister lanceert een nieuw accessoire voor in de auto dat gebruikers attent maakt van de maximumsnelheid en mogelijke obstakels op je route. Het is de Flitsmeister TWO die vanaf voor 79,95 euro te koop is. We bespreken wat verbeterd is.

Flitsmeister TWO

Flitsmeister heeft naar eigen zeggen veel feedback verzameld na de lancering van zijn eerste gadget voor in het verkeer. Bij de ontwikkeling van zijn Flitsmeister TWO werd daar rekening mee gehouden, dat zegt het bedrijf in een persbericht. De Two is slimmer geworden, maar ook het ontwerp is aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt.

De Flitsmeister TWO is een klein apparaat dat je op het dashboard van je auto plaatst. De TWO zorgt ervoor dat de Flitsmeister-app altijd aan gaat zodra je de auto in stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist, ook niet bij de kleine ritten. Op het scherm en met een geluidje waarschuwt het apparaat voor obstakels en gevaren onderweg.

Groter kleurendisplay

Verder is er op het mooiere en grotere kleurenscherm nu plaats om altijd de maximumsnelheid te tonen en ook waarschuwingen zijn er zichtbaar. Dankzij de knoppen kan je de community van gebruikers inlichten over flitspalen of een gevaarlijke verkeerssituatie onderweg. Daarvoor hoef je je telefoon niet langer aan te raken. Flitsmeister maakt ook al duidelijk dat het op termijn nog meer toepassingen voor de TWO wil ontwikkelen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Flitsmeister TWO officieel: nieuw hulpje waarschuwt in het verkeer

De Flitsmeister TWO krijgt een plek op het dashboard aan de hand van een meegeleverde houder. Verder komt hij met een accu, maar Flitsmeister zegt niet hoelang hij verder kan met één oplaadbeurt. Het is apparaat werkt enkel in combinatie met het Flitsmeister Pro-abonnement dat je een jaar lang gratis kan gebruiken bij aankoop van de TWO. Daarna betaal je maandelijks 1,49 euro. Hier ontdek je wat inbegrepen is bij Flitsmeister Pro.

Flitsmeister TWO kopen

Vanaf dinsdag 1 december kan je de Flitsmeister TWO pre-orderen. Het apparaat is voor 79,95 euro te koop en binnen twee weken, op tijd voor kerst, starten de leveringen.

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Gadgets Flitsmeister

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties