Flitsmeister werkt nog niet met Android Auto, dit is waarom

Flitsmeister werkt nog niet met Android Auto, dit is waarom

Flitsmeister en Android Auto

Android Auto is een speciaal besturingssysteem van Google voor het infotainmentsysteem in je auto. Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd. Android Auto verbindt je smartphone met je auto, waardoor je op je dashboard het Android Auto-scherm te zien krijgt. Daarmee kun je navigeren met Google Maps of Waze, inkomende berichten beantwoorden en muziek beluisteren via bijvoorbeeld Spotify.

Helaas is het populaire Flitsmeister nog altijd niet op het Android Auto-scherm verschenen en wij vroegen het bedrijf wat de reden hiervan was.

Beelden van de nieuwe functies in Android Auto

Google is de schuldige

Volgens Flitsmeister is het een vraag die veel voorbij komt onder zijn gebruikers: "Google heeft navigatie-apps nog niet toegelaten tot hun Android Auto-systeem", aldus Kim van der Wielen, Marketing & Communicatie Meister at Flitsmeister HQ. Het Android-team van Flitsmeister houdt wel alle ontwikkelingen bij zodat ze direct kunnen schakelen zodat we wel toegang krijgen. "Omdat het een veelgevraagde feature is, gaan we er dan snel voor zorgen dat het dan werkend is met onze app", voegt Van der Wielen hieraan toe.

Google heeft momenteel alleen zijn eigen apps, Google Maps of Waze, beschikbaar gesteld aan Android Auto. Hopelijk geeft het bedrijf de Android Auto-gebruikers op korte termijn meer keuze hierin.

Android Auto interface

In de toekomst zal de Android Auto-app worden vervangen door de Google Assistant Driving Mode waarbij de functies van Android Auto in Google Assistent worden opgenomen. Momenteel is Android Auto officieel niet beschikbaar in Nederland, maar je kan het via een omweg toch gebruiken.

Android Auto - Google Maps, Media & Messaging
Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Meer info

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Navigatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer