Android Auto-probleem met Samsung Galaxy S22 nu opgelost

Android Auto-probleem met Samsung Galaxy S22 nu opgelost

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft een probleem met Android Auto en de Samsung Galaxy S22 eindelijk opgelost. Al maandenlang hadden gebruikers moeite om hun telefoon met hun auto te verbinden, en ze kregen een zwart scherm te zien. De 7.7-update van Android Auto maakt daar nu verandering in.

Samsung Galaxy S22 en Android Auto

Dan koop je een nieuwe premium telefoon en heb je vervolgens problemen om hem met je auto te verbinden. Het is wat gebruikers van de Galaxy S22-serie overkwam als ze hun telefoons met Android Auto wilden verbinden. Sommige telefoons toonden een zwart scherm terwijl anderen opnieuw opstartten in de auto.

De fout sleept al sinds februari van dit jaar aan en een bèta-update van versie 7.7 van Android Auto bood geen uitkomst voor iedereen. Met de stabiele versie van die update moet er wel voor iedereen een oplossing zijn, dat zegt Google nu.

Heel wat gebruikers kwamen de voorbije maanden al met allerhande creatieve oplossingen om de problemen te doen stoppen, maar met weinig resultaat. Recent kwam er ook een oplossing voor een ander probleem met de Galaxy S21-serie en Android Auto, maar die fout lag bij de software van Samsung, en niet bij het besturingssysteem voor auto's.

Gerelateerde artikelen

Wachtend op 'Coolwalk'

Deze week verscheen verder de 8.0-bèta van Android Auto, maar die kwam opvallend genoeg zonder de verwachte 'Coolwalk'-interface. Met Coolwalk wordt je scherm opgedeeld in afzonderlijke delen. Zo is er altijd plaats voor een mediaplayer en meldingen. De nieuwe interface moet ook beter gebruik maken van de verschillende beeldverhoudingen bij infotainmentsystemen. Coolwalk moet deze zomer nog worden uitgerold, dus we verwachten de interface deze maand nog.

Heeft de Android Auto 7.7-update jouw problemen met de Galaxy S22 opgelost? Misschien heb jij nooit problemen gehad op jouw telefoon? Kijk jij uit naar de Coolwalk-update? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Android Auto

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk