Android Auto heeft volledig nieuw instellingenmenu in Android

Android Auto heeft volledig nieuw instellingenmenu in Android

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Android Auto-instellingen

Android Auto kreeg recent voor het eerst een instellingen-app in de interface van hun auto, en zo krijg je meteen toegang tot de belangrijkste dingen die je wil aanpassen. Dat samen met de nieuwe muziekbediening en de bredere uitrol van Android Auto Wireless, maakt deel uit van de vernieuwingen die Google in de afgelopen weken aankondigde.

Toch moet je nog steeds naar de Android Auto-instellingen van je smartphone gaan kijken voor het compleet overzicht van de instellingen voor je auto. Google heeft nu met een nieuwe update dat instellingenmenu verbeterd, dat ontdekten gebruikers op Reddit. Er is bovenaan een grote afbeelding zichtbaar van Android Auto, en daaronder zie je wijze waarop je verbonden bent met je auto en de status van die verbinding.

Beelden van de nieuwe functies in Android Auto

Nieuwe indeling

In de opties daaronder kan je ook de launcher van Android Auto aanpassen, net als de bediening van de Google Assistent. Er is ook een kopje met instellingen voor de weergave van meldingen en ook om de draadloze variant van Android Auto te activeren. Android Auto kreeg geen nieuwe instellingen met deze update, maar de functies zijn wel meer overzichtelijk terug te vinden.

Het nieuwe menu maakt deel uit van versie 5.5.602944 van de Android Auto-app. Android Auto is nog steeds niet officieel bij ons verkrijgbaar, maar wij kregen het nieuwe menu al wel te zien in de app die we via APK Mirror konden installeren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Android Auto? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Android Auto

Android Auto

Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Auto

Dit vind je misschien ook leuk