Android Auto heeft nu wallpapers, zo stel je ze in

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ze doken vorige maand al op en nu zijn ze er, de 12 wallpapers voor Android Auto. Je kan ze heel gemakkelijk instellen in Android Auto en zo de interface personaliseren.

Android Auto wallpapers

Google heeft de laatste tijd meer aandacht besteed aan zijn besturingssysteem voor in de auto. Niet alleen hebben meer apps toegang gekregen tot het platform (Flitsmeister en SmartThings), ook aan de interface wordt gesleuteld. Er zijn nu namelijk wallpapers om de Android Auto-interface te personaliseren.

Gerelateerde artikelen

Het lijkt erop dat Google de wallpapers op afstand ingeschakeld heeft voor Android Auto-gebruikers, want een update van de app is niet nodig. Op de redactie zijn er 12 stuks om uit te kiezen. De achtergronden zijn eenvoudig van opzet en dat is maar goed ook, want je wilt geen afleiding achter het stuur. Er zijn achtergronden met een natuurthema's en achtergronden die geïnspireerd zijn op de bekleding van autostoelen, autogrill of remschijven. Je kan alle wallpapers hier bekijken.

Android Auto heeft nu wallpapers, zo stel je ze in

Android Auto wallpapers instellen

Het is heel eenvoudig om de wallpapers in te stellen in Android Auto. In de video zie je hoe dat in zijn werk gaat. Wat vind jij van deze achtergronden? Heb je ze al ingesteld in Android Auto? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Android Auto? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Android Auto heeft nu wallpapers, zo stel je ze in

0 reacties

Auto

Dit vind je misschien ook leuk