Android Auto 7.9 beschikbaar voor bètatesters, nog steeds zonder 'Coolwalk'

Android Auto 7.9 beschikbaar voor bètatesters, nog steeds zonder 'Coolwalk'

Versie 7.9 van Android Auto wordt nu door Google uitgerold. Wat er precies nieuw is in deze versie, maakt Google niet bekend. We kunnen er wel vanuit gaan dat bepaalde problemen worden aangepakt.

Android Auto - Google Maps, Media & Messaging
Android Auto is Googles speciale besturingssysteem voor in je auto.  Het systeem werd door Google in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd ..

Meer info

Android Auto 7.9 update

Android Auto 7.9 wordt geleidelijk uitgerold naar bètatesters van de app. Helaas laat Google ons vrijwel altijd in het ongewisse als het gaat om nieuwe functies, verbeteringen of bugfixes. Maar we kunnen ervan uitgaan dat Google op de achtergrond blijft werken aan de bekende problemen die mensen met Android Auto hebben. Zo ervaren eigenaren van de Samsung Galaxy S22-serie problemen met de verbinding. Er wordt daarnaast zeker ook gewerkt aan de spiksplinternieuwe interface met de split-screen-weergave, ook bekend als 'Coolwalk'.

Coolwalk is de codenaam van de interface van Android Auto waar Google al een tijdje achter de schermen aan werkt. We zagen eerder dit jaar de eerste screenshots van deze CarPlay-achtige interface met onder andere het nieuwe dashboard met widgets voor onder andere muziekbediening, een weergave van de laatste melding, het weer en een klok. Je kan de screenshots van de nieuwe interface hier bekijken. De nieuwe interface van Android Auto wordt deze zomer verwacht dus dat kan elk moment zijn nu.

Ondertussen wordt versie 7.8 van Android Auto naar meer mensen uitgerold. Ook hier is het niet helemaal duidelijk wat Google heeft aangepakt met de 7.8-update. Er is geen officiële changelog en er zijn ook geen noemenswaardige veranderingen te zien na de installatie.

Ondertussen is op de redactie versie 7.7 van Android Auto aanwezig. Er zijn dus meerdere varianten in omloop. Op welke versie van Android Auto zitten jullie? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Android Auto

Nieuwe interface voor Android Auto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties