Ronde ASUS Zenwatch 3 op foto's te zien

Ronde ASUS Zenwatch 3 op foto's te zien

Rens Blom

door Rens Blom

Laatst geüpdatet

ASUS Zenwatch 3

De afbeeldingen zijn gepubliceerd door een Chinese overheidsinstantie en tonen naast de smartwatch ook zijn accessoires. Zo is te zien dat de Zenwatch 3 wordt geleverd met een magnetische oplader, USB-kabel en stroomadapter. Het horlogebandje blijkt verwisselbaar.

[readmore article="186207,182705"]

Het horloge zelf ziet er heel anders uit dan zijn voorganger, de Zenwatch 2. Die is voorzien van een vierkant scherm, maar ASUS heeft de Zenwatch 3 een rond scherm gegeven. Hierdoor oogt de smartwatch meer als een normaal horloge, wat versterkt wordt door de drie knoppen aan de rechterzijkant. Of het scherm van de Zenwatch 3 ook echt volledig rond is of een zwarte balk bevat, valt niet uit de afbeeldingen af te leiden. Wel ziet het horloge er vrij groot en dik uit, en is hij waarschijnlijk aan de zware kant. De behuizing is namelijk gemaakt van roestvrij staal, zo bleek uit een afbeelding die eerder deze week is vrijgegeven door het Amerikaanse keuringsbureau FCC. De smartwatch draait naar alle waarschijnlijkheid op Android Wear.

Beschikbaarheid

De kans is groot dat ASUS de derde generatie Zenwatch op 31 augustus presenteert. De fabrikant houdt dan zijn persconferentie voor de start van de IFA-technologiebeurs, en voorgaande Zenwatch-modellen zagen hier het levenslicht. Een lanceerdatum en adviesprijs zijn nog niet bekend, maar de Zenwatch 2 kostte slechts 169 euro.

Via: PhoneArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk