Zoom zet iedereen naast elkaar aan de vergadertafel

Zoom zet iedereen naast elkaar aan de vergadertafel

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Zoom, de app voor videovergaderingen, kan straks alle deelnemers in één beeld weergeven aan een vergadertafel. Tot 25 deelnemers tegelijk zijn dan te zien op een vaste achtergrond met de nieuwe functie die Immersive View' heet.

Zoom Immersive View

Videovergaderen blijft de norm voor wie een kantoorjob heeft, en we zien dat er nog altijd aan een hoog tempo nieuwigheden worden uitgerold voor vergadertools. Zoom pakt vanaf nu uit met zijn Immersive View. Daarmee brengt Zoom de camerabeelden van maximaal 25 deelnemers tegelijk samen op één achtergrond. Dat maakt de dienst bekend in een persbericht.

De bedoeling van de functie is om videovergaderen creatiever vorm te geven door het gevoel te creëren dat deelnemers zich in een klaslokaal, een directiekamer, een conferentiezaal of op hun favoriete plek bevinden.

Zoom zet iedereen naast elkaar aan de vergadertafel

Gerelateerde artikelen

Zo activeer je het

Immersive View kan voor een vergadering door de host geactiveerd worden, maar alleen als hij of zij de applicatie voor Windows of macOS gebruikt. Het starten werkt op dezelfde manier als de spreker- of galerijweergave. vervolgen kan de host sprekers automatisch of handmatig in een virtuele scène naar keuze te plaatsen. Hosts kunnen deelnemers ook gemakkelijk door die scène verplaatsen en zelfs de grootte van het beeld van een deelnemer aanpassen voor een meer natuurlijke ervaring. Het is ook mogelijk om eigen scènes te uploaden.

Zoom zet iedereen naast elkaar aan de vergadertafel

Immersive View is beschikbaar in versie 5.6.3 van Zoom. Als je gebruikmaakt van de Android-app of een oudere desktopversie van Zoom, dan kan je wel deel uitmaken van Immersive View, maar je kan de weergave zelf niet zien.

Gerelateerde artikelen

Recent raakte bekend dat Zoom de ambitie heeft om een volledig pakket aan kantoorapps uit te brengen. Wat denk jij van de Immersive View? Maakt het vergaderen leuker? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Zoom - One Platform to Connect

Zoom - One Platform to Connect

Zoom is een app voor video-meetings die bedrijven helpt om vergaderingen tot wel honderd mensen vanop afstand te voeren. Met Zoom kan je eenvoudig je scherm delen om ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk