Zo zien de nieuwe collages in Google Foto's eruit

Zo zien de nieuwe collages in Google Foto's eruit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google rolt deze week een update uit voor Google Foto's. De update bevat automatisch gegenereerde collages gebaseerd op je hoogtepunten uit je foto's.

Google Foto's krijgt collages

Google introduceert deze week nieuwe collages in Google Foto's. Het bedrijf wil met deze nieuwe functie ervoor zorgen dat Google Foto's-gebruikers makkelijk herinneringen opnieuw kunnen bekijken. Deze collages worden automatisch gemaakt in zijn te vinden in de hoogtepunten of 'Highlights' bovenin de app zodat je ze makkelijk kunt delen.

Gerelateerde artikelen

De Highlights bevatten sinds sinds dit jaar een Stories-achtige lay-out met foto's die je op die dag één, twee, drie jaar geleden en verder terug gemaakt hebt. De nieuwe functie zal een aantal van deze foto's eruit pikken en verpakken in een collages met wat achtergronden ter versiering.

Je kan overigens al collages maken in Google Foto's. Hiervoor tik je op 'Zoeken' en dan onder 'Creaties' op 'Collages'. Deze collages zijn alleen wel voorzien van de eenvoudige witte randen, geen fancy achtergrondjes dus.

De nieuwe collages in Google Foto's zijn op de redactie nog niet te zien. Aangezien het om een server-side-update gaat, zullen we nog even geduld moeten hebben. Zij jij ze wel al in de Highlights in Google Foto's? Stuur dan een screenshot naar dit e-mailadres, dan voegen we deze aan dit artikel toe.

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk